Hepsiburada'nın yeni cins ödeme sistemi olarak karşımıza çıkan Hepsipay'i başlangıçta 2016 yılının Nisan ayında sizlere aktarmıştık. 6 yılı aşkın süredir faal bir şekilde hizmet vermeye sürekli Hepsipay, 10 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu. 

Hemencecik Al Sonradan Öde, tek tıkla ödeme yapma, iptal ve iadelerde hızlı ücret iadesi ve Hepsipay Papel gibi avantajlar ön plana çıkan Hepsipay, kullanıcılarına mevcut kredi veya banka kartlarından para transferi yapabilme ve kart kullanmaya gerek kalmadan banka hesaplarından da e-cüzdanlarına havale yapabilme gibi özellikler sunuyor.

Andırmak icabında Hepsipay'in tüketicilere ihtiyaçlarına gecikmeden sahip olma fırsatı sunan Hemencecik Al Sonradan Öde özelliği geçtiğimiz yılın Ocak ayında kullanıma sunulmuştu. Hepsiburada tarafından aktarılan bilgilere göre Derhal Al Sonradan Öde özelliği 150 bini aşkın herif göre kullanıldı.

2022 yılının üçüncü çeyreğinde Hepsiburada platformundan yapılan toplam satışların yüzde 45'i ise Hepsipay yoluyla yapıldı. Hepsipay'in toplam işlem hacmi ise geçen yılın benzer çeyreğine göre 3,2 kat çoğalma göstererek takriben 4,7 milyar TL oldu.

Hepsipay üzerinden üçüncü çeyrekte azami masraf yapılan kategoriler ise sırasıyla mobil, teknoloji ve süpermarket kategorileri oldu. 2023'te de finansal teknolojilerin imkanlarını kullanıcılarının faydası için geliştirmeye ve alışveriş deneyimini uçtan uca kolaylaştırmaya devam edeceklerini belirten Hepsi Mali CEO'su Erkin Açık Fikirli, yakın gelecekte ödeme çözümlerini Türkiye'nin önde gelen perakendecilerinin kullanımına sunmayı planladıklarını da aktardı.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/01/09/hepsiburada-nin-odeme-sistemi-hepsipay-10-milyon-kullaniciya-ulasti