Evernote'un kurucusu Phil Libin tarafından 2020'de hayata geçirilen görsel iletişim platformu Mmhmm, bir bilgisayarın kendi kamerasını, çalıştırdığı video hizmetini birbirine bağlayan bir sanal kamera oluşturarak çalışıyor.

Platform, sunum yapan kişilerin kullanım içinde metin slaytları oluşturmasına ve önceden kaydedilmiş mesajları canlı tartışmalarla akıcı bir şekilde karıştırmasına ihtimal tanıyor. Kullanıcılar, videonun kendi taraflarını kaydeden, sunum yapanların söylediklerini baştan etmelerine ve kliple nokta nokta etkileşimde bulunmalarına ihtimal tanıyan bir işleve de sahip.

Artık bir video konferans uygulamasına dönüşen Mmhmm, şu anda de garip lakin epeyce neşelendirici bir özelliği yayına aldı. Diyelim ki fazla sıkıcı bir toplantının ortasında, ekrana bakmak zorundasınız. Toplantıda söyleyecek bir şeyiniz değil, ama o ortamda bulunmak ve toplantıyı titiz bir şekilde dinliyormuş gibi durmalısınız. Mmhmm, eğlenceli ve zıpır çözümüyle bu sorunun üstesinden gelinmesine asistan oluyor. Mesela; platformdaki OOOsteroids adlı odadaki herkesi üçgen bir gemiye dönüştürüp ve haylazlık çubuğuyla asteroitleri patlatabiliyorsunuz. Bunun gibi çoğu seçenek mevcut. 

Bu özellikler platformun OOO uygulamasında yer alıyordu ve OOO, bir süredir bağımsız bir tatbik olarak beta sürümdeydi, acilen ise Mmhmm ​​uygulamasının bir parçası. Büyük bir baştan tasarım ve bir dizi yeni nitelik elde eden Mmhmm, web, mobil ve masaüstü için bugünden itibaren genel beta sürümünde. Kullanımı bedava, fakat daha fazla video yayınlamak ve kayda geçirmek için ödeme yapılabiliyor.

Söz konusu uygulamayı buradan denemek muhtemel.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/10/19/mmhmm-da-sikici-goruntulu-toplantilari-video-oyunlarina-donusturmek-mumkun