Dizinin merakla beklenen ikinci sezonu ile alakalı üretim kadrosundan sürpriz bir haber geldi. Sosyal medyadan açıklama yapan BluTV, Yeşilçam ekibinin 2. sezon için sete çıktığını duyurdu. Hem dizinin yönetmeni Çağan Irmak’ın ve başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy’un da yer aldığı topluca çekilen bir fotoğraf paylaştı.

Yeşilçam 2. sezon setinden

BluTV, Yeşilçam ikinci sezonu hakkında diğer bir detay paylaşmazken; bir izleyicinin sorusu üzerine “Fevkalade güzel olacağına hiç şüpheniz olmasın” ifadelerine yer verdi. Kullanıcılarda büyük merak uyandıran bu tanımlama sonrası Yeşilçam 2. sezon için heyecanlı bekleyiş başladı.

Pandemi gölgesinde çekimleri sürekli dizinin yeni sezonunun izleyicilerle ne vakit buluşacağı bilinmiyor. Gelişmeler hakkında ilerleyen süreçte BluTV’nin yeni talimat yapması bekleniyor.

Yeşilçam konusu

BluTV’nin iddialı yük dizisi Yeşilçam; 1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde, altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam’da bir yapımcının ayakta kalma hikâyesini anlatıyor. Dizide, her şeyini kaybeden ancak Yeşilçam’da küllerinden her yerde doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’in mücadelesi anlatılıyor.

Çağan Irmak imzalı Yeşilçam dizisi, 22 Nisan’da BluTV’de gösterime girdi.

Yeşilçam oyuncuları

Yeşilçam’ın başrolünde, geçtiğimiz yıllarda yayınlanan internet dizilerinde çoğu kez gördüğümüz Çağatay Ulusoy yer alıyor. Mart ayında gösterime giren Kağıttan Hayatlar filminin marifetli yapımcılığını da üstlenen Ulusoy, bu defa dönem işiyle izleyicilerin karşısına çıktı. Hem Ulusoy’a Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Serbest Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş eşlik etti.

Son dönemlerde BluTV defalarca duyurduğu projeleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Hürmet, Yarım Kalan Aşklar, Günahsız gibi ses getiren yapımlara imza atan şirket yatırımlarına devam ediyor. bununla beraber aza sayısını da artırmaya aralıksız BluTV’nin 2021 birincil çeyrek verilerine tarafından ülkemizdeki pazar payı %43 seviyesinde.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/yesilcam-2-sezon-icin-sevindiren-gelisme
Yorumlar