KOÇ:
Bu hafta süresince kendinizi daha zinde ve sağlıklı hissetmek için diyete ya da spora başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru veya bir sonraki hafta, uzakta yaşayan yakın akrabalarınızla ilgili konularla meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz.


Boğa:
Aşk hayatınız veya özel ilişkileriniz açısından olumlu enerjilere sahipsiniz. Bazı baskılar son bulabilir ve kendinizi daha özgür ve mutlu hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise, bazı alanlarda statünüzü korumakta zorlanabilir veya bazı planlarınıza yakın çevrenizden kişileri dâhil etmek istemeyebilirsiniz. Maddi konular dikkat gerektiriyor.


İkizler:
Bu aralar yeni şeyler öğrenme ve deneyimleme isteğiyle dolusunuz. Yeni kurslar, kitaplar, eğitimlerin yanı sıra farklı kültürlere olan merakınız da artıyor. Bu haftadan itibaren ve önümüzdeki hafta içerisinde, ikili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda daha somut sonuçlar elde edebilirsiniz.



Yengeç:
Mevcut planlarınızı hayata geçirerek ya da iş süreçlerinizi bir sisteme oturtarak çalışmalarınızın beğenilmesini ve takip edilmesini sağlayabilirsiniz. Fakat yaşanabilecek aksaklıklar üzerinde fazla durmamanızda yarar var. 21 Mayıs’ta farklı kaynaklar aracılığıyla asıl yaratıcılığınız ortaya çıkabilir. Bu sayede insanların ilgisini çekebilirsiniz. Öte yandan farklı teklifler ve davetler alabilirsiniz, değerlendirmenizde fayda var. Olayların çok hızlı gelişeceği bir dönemdesiniz.


Aslan:
Bu haftadan itibaren ve önümüzdeki hafta içerisinde, aşk hayatınız ya da özel ilişkileriniz önem kazanıyor. Bir takım kişilerden öğrenmeniz ve bilgi almanız gereken durumlar söz konusu olabilir. Sosyal ilişkilerinizde açısından da hareketli bir dönemdesiniz. Yaratıcılığınız ön planda.


Başak:
Bu hafta etrafınıza kendinizi kanıtlamak isteyeceğiniz bir hafta olabilir. Başarısızlık endişesi taşıyorsunuz, ancak bu durum sizi daha da motive edecek ve gerçek potansiyelinizi herkese göstermek isteyeceksiniz.



Terazi:
Bu hafta gözler size çevriliyor. İmajınız güçlenmesi sizi de mutlu ediyor. Bu haftadan itibaren ve önümüzdeki hafta içerisinde, yakın çevrenizin ve akrabalarınızın hayatlarındaki gelişmeler ile iletişim ve eğitim başlıklı konular önem kazanıyor.


Akrep:
Bu hafta yaratıcı yönünüz harekete geçiyor. Fakat bunları etrafınızla paylaşmadan önce detaylı bir hazırlık yapmanız yararlı olabilir. Bu haftadan itibaren ve önümüzdeki hafta içerisinde, kredi, prim, sigorta, vergi, nafaka gibi maddi başlıklı konular başlıca gündeminiz olabilir.



Yay:
Bu hafta emeklerinizin ve çalışmalarınızın karşılığını görmek isteyebilirsiniz. Ancak umduğunuz gibi etki alamayabilirsiniz. Dolayısıyla sabırlı olmanızda yarar var. Bu haftadan itibaren ve önümüzdeki hafta içerisinde, ikili ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konular netice kazanıyor.



Oğlak:
Bu hafta etrafınızdakileri ciddiye almalısınız. İyi niyetinizi suistimal etmek isteyen kişilerle karşı karşıya gelmeniz söz konusu olabilir. Bu haftadan itibaren ve önümüzdeki hafta içerisinde, konumuzu ve statünüzü ilgilendiren konularda sıkıntı çekebilirsiniz. Ancak çok yakında sizinle boy ölçüşemeyeceklerini anlayacaklar.


Kova:
Bu hafta kendinizi ifade etmekte ve iletişim kurmakta güçlük çekebilirsiniz. Bu durumda bazı konuları kendi kendinize halletmek yerine, o konunun uzmanı kişilere danışmanın yararını görebilirsiniz. Bu haftadan itibaren ve önümüzdeki hafta içerisinde, sosyal çevreniz veya arkadaşlık ilişkilerinizde ufak tefek pürüzler yaşayabilirsiniz. Dikkati elden bırakmayın.


Balık:
Bu hafta etraftan bazı duyumlar alabilirsiniz ve bu konuşmalar canınızı biraz sıkabilir. Hafta ortası civarında, evinizde daha fazla vakit geçirme isteğiniz artabilir. Öte yandan ailenize de yoğunlaşabilirsiniz. Bu haftadan itibaren ve önümüzdeki hafta içerisinde, belirsiz durumlar, kafa karışıklıkları ve yanıltıcı etkiler ön planda. Sonradan pişman olmak istemiyorsanız, hızlı ve ani kararlardan kaçınmalısınız.