Elka Fuarcılık 19 - 22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Çukobirlik Fuar Alanı’nda gerçekleştireceği Çukurova Motorlu ve Motorsuz Araçlar Fuarı’yla yine bir ilke imza atıyor. Anadolu'da emsali olmayan Çukurova Motosiklet Fuarı'nda motosiklet, bisiklet, aksesuar, yedek parça üzerine hizmet veren birçok firma, ilgili kulüpler ve dernekler ziyaretçilerle buluşacak.

Çukurova Motorlu ve Motorsuz Araçlar Fuarı, içerik olarak benzerinin sadece İstanbul'da düzenlendiği, motosiklet, bisiklet tutkunları ile doğa sporlarına gönül veren yüzbinlerce kişi tarafından ziyaret edilen, düzenlendiği il başta olmak üzere bölgesine ve ülke ekonomisine çok büyük hareketlilik getirerek olumlu ekonomik ve kültürel katkılarda bulunan dev bir organizasyonun Anadolu ayağı olarak bu yıl ilk kez Adana’da gerçekleştirilecek.

Fuar süresince her gün araç test sürüşleri, motosiklet ve bisiklet test sürüşleri ile güvenli sürüş eğitimleri gerçekleştirilecek. Çukurova Motorlu ve Motorsuz Araçlar Fuarı kapsamında yapılan birbirinden güzel şovlar ile fuar bir festival havasında geçecek.

"Altın Elbiseli Adam" Çukurova Motosiklet Fuarı'na geliyor

Çukurova Motorlu ve Motorsuz Araçlar Fuarı’nı 20 Mayıs Cuma günü ALTIN ELBİSELİ ADAM ziyaret edip hayranları ile buluşacak. Ayrıca fuar süresince Birkan Polat Stunt Rider Show her gün sahne alacak ve motosiklet üzerinde yaptığı şovlarla izleyenleri büyüleyecek. 

Fuar alanındaki özel parkur, fuar süresince Off-Road kulüplerinin organize ettiği şovlarla heyecanlı dakikalara sahne olacak. Adana’nın merkezinde ilk kez Off-Road hayranları için özel olarak kurulan parkurda yapılacak şovları ilgilileri merakla bekliyor.

Motosiklet, bisiklet ve doğa sporları tutkunları 19 - 22 Mayıs tarihleri arasında 11:00 - 21:00 saatleri arasında Çukurova Motosiklet Fuarı'nı ziyaret edip test sürüşleri yapabilecek, etkinlikleri takip edip heyecan dolu günler geçirebilecek.