Antalya'da otomobilini internetten satışa çıkaran Kemal Paketçi'yi telefonla arayan Erol Yılmaz, ilana aracın fiyatının neden yazılmadığını sordu. Taraflar arasında bu nedenle telefonda tartışma çıktı.

İddiaya göre Yılmaz "Sanki kolanın sırrını gizliyorsun" diye Kemal Paketçi'ye tepki gösterince aralarında tartışma küfürleşmeye dönüştü. Bunun üzerine ikili, 9 Şubat günü Özgürlük Mahallesi Mithat Paşa addesi'ndeki taksi durağı önünde buluşmak üzere randevulaştı.

RANDEVUYA GİDERKEN ÖNÜNÜ KESİP BIÇAKLADILAR

İddiaya göre Erol Yılmaz, otomobiliyle buluşma adresine gittiğinde, önünü kesen Kemal Paketçi ile kardeşleri Yusuf Can ve Halil İbrahim Paketçi tarafından dövülüp bıçaklandı. Yılmaz'ın yaşamını yitirmesi üzerine 3 kardeş ile bir arkadaşları gözaltına alındı.

Soruşturma aşamasındaki ifadesinde olay sırasında Erol Yılmaz'ın elinde bıçak olduğunu ileri süren Yusuf Can Paketçi, "Şahsın elinde maket bıçağı tarzında bir şey vardı. Şahıs bana bu bıçağı salladı. Sonra da aracın sağındaki kardeşim Kemal'e sallamaya başladı" iddiasında bulundu. Bunun üzerine aracındaki bıçağı alıp Erol Yılmaz'a savurduğunu söyleyen Yusuf Can Paketçi, "Kaç kez savurdum hatırlamıyorum. Bu esnada Kemal'in arkadaşı Akın B. de yanımıza geldi. Akın'ı olayın sonunda gördüm. Olayda kullandığım bıçağı boş bir araziye attım. Daha sonra polise teslim olduk. Amacım kesinlikle öldürmek değildi. Çok pişmanım" dedi.

Olaydan sonra tutuklanan üç kardeş hakkında 'kasten öldürme, alenen hakaret ve mala zarar verme' suçlarından ayrı cezalandırılmaları istemiyle Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ömür boyu haspis cazasbı istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşması önümüzdeki ay görülecek.