Deprem bölgesindeki çalışmaları koordine etmek için aralıklarla Hatay ve Malatya’ya giden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras kentteki çalışmaları da yakından takip ediyor.MUĞLA (İGFA) - Bodrum'da Turgutreis, İslamhaneleri, Dereköy ve Gümüşlük mahallelerinde saha ziyaretlerinde bulunan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Altyapı ve üst yapı çalışmalarının devam ettiği bölgelerde başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, ilgili birim müdürleri ve ilgili firma yetkilileriyle birlikte incelemelerde bulunarak bilgiler alan Başkan Aras, saha ziyaretine Turgutreis Mahallesinde meydan ve iş merkezi projesi alanında incelemelerde bulunarak başladı.

Başkan Aras daha sonra İslamhaneleri Mahallesi Muhtarı Mustafa Can ile birlikte altyapı çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda sürdürülen üst yapı çalışmalarını inceleyerek vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi.

Ardından Gümüşlük Mahallesi’ne geçen Başkan Aras, Muhtar Zeki Pay ile birlikte incelemelerde bulundu. Başkan Aras saha ziyareti boyunca esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini birebir dinlerken, bazı vatandaşlar deprem bölgesinde yürütülen çalışmalardan dolayı Başkan Aras’a teşekkür etti.