İstanbul İkitelli'de bulunan "Cin Hastanesi" randevu ile çalışıyor. Hastalarına, büyü bozma ve musallat halinde yardımcı olacağını iddia ediyor.

Bağ ağrısı, kadın hastalıkları, romatizma ve kireçlenme gibi çok sık karşılaşılan rahatsızlıkları tedavi ettiği iddia eden bu hastane görenleri şaşırttı. 

Hastane olduğunu iddia eden kurumun internet sitesinden,
"İslam dininde yasaklanmış olan büyü,sihir, cinlerin insanlara musallat olması gibi manevi hastalıklara sebep olan işlemlerden insanları kurtarmak için, yıllardır çalışıyoruz. Maddi hastalıkların tedavisi nasıl madde cinsinden ise, mana cinsinden hastalıkların tedavisi ancak mana cinsinden olur. Şifa veren sadece Allah' tır. Biz şifaya vesile olmak için çalışıyoruz.

Aileleri dağıtan, işinizi bozan, ruhsal sorunlara sebep olan hastalıklardan ve mahluklardan kurtulmak için bizim ile irtibata geçin. Bu tür kara ve şeytani güçler Rahman' ın gücü karşısında yenilirler, unutmayın."


Hastanenin Facebook sayfasında bulunan cin çıkarma videoları izleyenleri korkuttu. Sosyal medyada tepki alan hastane için herhangi bir yaptırım olacak mı merak konusu oldu.