Gümüşlük Platformu'yla bir balık restoranının 50'ye yakın kişinin katılımıyla her hafta sonu düzenlediği doğa yürüyüşleri; kentin doğa, tarih ve kültür güzelliklerini gözler önüne seriyor. Balık restoranları ve cennet koylarıyla ünlü antik Myndos kentinin kalıntıları üzerine kurulan yörede; eski sarnıçlar, tarihi yel değirmenleri şapellerin yanı sıra baharın getirdiği güzelliklerle dolu kırlarda yapılan yürüyüşler aynı zamanda dinlendiriyor. Doğa tutkunlarının yanı sıra amatör ve profesyonel fotoğrafçılarda katılıyor. 

BODRUM'da her hafta sonu düzenlenen doğa yürüyüşleri, kentin doğa ve tarihi güzelliklerini görme fırsatı yaratıyor. Gezi ve fotoğraf tutkunları, Bodrum'un tabiat güzelliklerini kadraja alıyor.

Yaklaşık 10- 20 kilometre arasında süren gezi ve yürüyüşlere ilginin her geçen gün arttığını belirten Platform Sözcüsü İbrahim Hakkı Zırh, şöyle dedi:
"Amacımız; doğa, tarih ve fotoğraf tutkunlarına yöremizdeki tüm güzellikleri yürüyüş sporuyla birlikte tanıtmak. Tanıdığımız, keşfettiğimiz yerleri fotoğraf ve video görüntülerle paylaşarak korunmalarını sağlamak. Hafta sonlarında gün boyunca süren gezilere olan ilgi her geçen gün hızla artıyor. Gümüşlük'e gelenlerin sadece balık restoranları ve deniziyle güzel olmadığını, bugüne kadar görülmeyen güzelliklerle de tanışma fırsatı bulabileceklerini anlatıyoruz. Gümüşlük yılın 12 ayı bir başka güzel."