Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kar yağışının etkili olmaya başladığı ilk günden bu yana gece gündüz büyük bir özveriyle çalışıp, 17 ilçede de ulaşım noktasında sorun yaşatmayan personeli gece yarısı şantiyede ziyaret ederek, kendi elleriyle salep ikramında bulundu.BURSA (İGFA) - Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, kar yağışının ulaşımda aksamaya yol açmaması için 17 ilçede başlattığı karla mücadele seferberliğini kesintisiz sürdürüyor.

Toplam 283 iş makinası ve kamyon ile 834 personelden 100 ayrı ekip oluşturan Büyükşehir Belediyesi, yol açma çalışmalarına 24 saat boyunca devam ediyor.

Özellikle İstanbul’da kar nedeniyle belli saatlerde özel araçlarla trafiğe çıkmaya kısıtlama bile getirilirken, Büyükşehir Belediyesi’nin gayretli çalışmalarıyla Bursa’da hayat normal seyrinde devam etti.

Bu süreçte sergilenen karla mücadele performansı ile Bursa örnek kent olarak gösterilirken; Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da gece saat 12’de yol işleri şantiyesini ziyaret edip, günlerdir insanüstü gayret gösteren personelle bir araya geldi.

"Dün olduğu gibi bugün de ‘Allah'a hamdolsun’ bizi mahcup etmediniz" diyen Başkan Aktaş, "Eğer başarı varsa, bu benden değil sahadaki performansınızdan kaynaklandı” diyerek, vardiya değişimindeki personele kendi elleriyle salep ikramında bulundu.