Yıldırım Belediyesi tarafından Yıldırım Belediyesi kreşinde kurulan ‘Ramazan Sokağı’nda minikler doyasıya eğlendi.BURSA İGFA-  Yıldırım Belediyesi, çocuklara Ramazan sevgisini aşılamak amacıyla Yıldırım Belediyesi Kreşi öğrencilerine Ramazan sokağı ve bayram şenliği etkinliği düzenledi.  

Çocukların mehter gösterileri ve aşuk ile maşuk gösterileri gerçekleştirdiği ve Hacivat Karagöz’ün atışmalarıyla minikleri doyasıya eğlendirdiği organizasyonda,  şekerden patlamış mısıra, lokmadan Osmanlı macunu ikramlarına kadar her şeyin ince şekilde düşünüldüğü dolu dolu bir şenlik gerçekleşti.

Hacivat ve Karagöz gösterisini beğeniyle izleyen çocuklar gösteri sonunda düzenlenen Ramazan köşesinde Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Taner Taştekin ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirip bayram hediyelerini aldılar. Çocukların eğlenceli saatler geçirdiği gösteriler ailelerden takdir topladı. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocuklara Ramazan ayını sevdirmek için önemli projeler gerçekleştirdiklerini belirtip Yıldırım’ın geleceği için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.