Oyunda kahramanlarınızı tutup çekerek ve birer bilardo topu gibi birbirine çarptırarak hasar veriyorsunuz. Karakterlerin her birinin kendilerine özgü güçleri bulunuyor. Oduncu, futbol yıldızı, gorgon, uzaylı, kuş adam gibi birbirinden çılgın kahramanları seçerek savaşa giriyorsunuz. Karakterleriniz seviyeler boyunca güçlenerek sahip oldukları çılgın güçleri daha da arttırıyorlar.

Bu eğlenceli oyunda aksiyon hiç bitmiyor zira oyunun geçtiği çoklu evrenler sürekli saldırı altında. Oyun içi etkinliklerle kahramanlarınızı sürekli maceradan maceraya koşturduğunuz Smash Squad’te daha zorlu çarpışmalarla kendinizi sınamak isterseniz “Gauntlet” modunu öneriyoruz. Bu modda karakterlerinizin sadece bir canı bulunuyor.

İlerleyen dönemde Android cihazlara da çıkacağı belirtilen Smash Squad’in iOS sürümünü https://itunes.apple.com/app/id978886710 adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.

WG Cells ve Oyunları Hakkında
WG Cells, Wargaming’in tamamen mobil oyunların geliştirilmesine ve yayınlanmasına odaklanmış departmanıdır. Hızla büyüyen ve oyun sektörünün büyük bir paydasını oluşturan mobil oyunları temel alan WG Cells,’in merkezi Kıbrıs’tadır ve operasyonları Seattle’da sürdürülmektedir. WG Cells, önümüzdeki günlerde kilit mobil pazarlara yayılmayı hedeflemektedir.