Prof. Dr. Sefa Saygılı ve Psikiyatrist Dr. Mustafa Merter, çağımızın en manâlı tehditlerinden biri haline gelen LGBT faaliyetleri, cinsel yönelim, cinsiyet kimliği ve cinsel kimlik karmaşası ile ilgili dikkat çeken uyarılarda bulunuyorlar. "Büyük bir tehlike ile karşı karşıyayız" diyen ve Dünya Çocuk ve Aile Koruma Platformu’nda önemli çalışmalara imza atan uzmanlardan çoğunlukla topluma özelde ise ailelere önemli uyarılar...

LGBT hareketi sadece Türkiye değil tüm dünyada öncelikle çocuk ve gençler olmak üzere toplumların bütün kesimleri için büyük bir korkutma haline geldi. Konuyla ilgili uzmanlardan gelen uyarılara göre eşcinsel eğilime sahip olan insan sayısında önemli bir büyüme söz konusu. şüphesiz ki bu artışta serbest maskesi aşağıda faaliyetlerine hız kesmeden devamlı eşcinsel lobilerin katkısı çok büyük. Az Kalsın toplumların ahlakını çökertme projesi haline gelen LGBT lobilerinin faaliyetleri ve aileler üzerine etkileriyle ilgili sabah.com.tr'ye konuşan Dünya Çocuk ve Aile Koruma Platformu Bilim Kurulu Üyesi uzmanlar uyardı: Risk çok büyük ve akla yatkın olan herkesin bu tehditle mücadele etmesi gerekiyor.

Dünya ÇAKOP 2.Uluslararası Sempozyumu 12-13 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde ve online olarak gerçekleşiyor. 60 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelmesi ile kurulan bir platform olan Dünya Çocuk ve Aile Koruma Platformu'nun amacı, aileyi ve neslimizi LGBT aktivitelerinin tehlikelerinden özellikle de çocukları ve gençleri gözetmek. Cinsiyetsizleştirmeye dürüst sürüklenen ya da farklı cinsel kimlik yönelimlerine itilen bireyleri bu yönelimlerden gözetmek için çalışmalar yapıyor.

"EŞCİNSELLİĞİN TEŞVİK EDİLMESİ DAHA BÜYÜK BİR PROJENİN PARÇASIDIR"

Eşcinselliğin özgürleştirilmesi namına atılan adımların, özgür adı aşağıda yaşanan bütün gelişmelerin gençler ve aileler üzerindeki etkileriyle ilgili konuşan Psikiyatrist Dr. Mustafa Merter, "Eşcinsellik insanın fıtratına aykırı sapık bir davranıştır. Bu tavır insana psikolojik ve fiziki olarak zararlar verir. Eşcinselliğin özendirme edilmesi daha büyük bir projenin parçasıdır. Bir şekilde aile kurumunu düşürmek istiyor. Eşcinsellik bu işin alt piyonlarından bir tanesidir" dedi.

"DIŞARIDAN MANİPÜLE EDİLEN BİR SÜREÇ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

Psikiyatrist Dr. Mustafa Merter, LGBT lobilerinin, kimi zaman siyasilerin de desteğini aldığının altını çizerek bu anlamda aileler için şu tavsiyelerde bulundu: Araştırmadıkları için işin gerçeğinin ne olduğunu bilmedikleri için sadece 2-3 oy daha fazla alabilmek namına kendi kendilerini sabote ediyorlar. Böylece bir artma var oysa.. Bize yüzlerce insan, 9-10 yaşında gelen çocuklar var. O siyasiler var ya o siyasiler, bazı belediyeler vs.. Onların da kapısı çalınacak. O zaman bizden yardım isteyecekler. Çünkü kesintisiz bir çoğalma var. Kız almak isteyen erkekler, erkek elde etmek isteyen kızlar… Tetiklenen bir şey bu. Dışarıdan manipüle edilen bir süreç ile karşısında karşıyayız.

Serbest maskesi aşağıda eşcinsel olmayanların da yer yer desteklediği LGBT hareketi ve bu harekete olan aşırı merakla ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Merter, "Bilmiyorlar. Tüm dünyada sürdürülen bir propaganda bu. Bu propaganda ile ahali ne olup ne bittiğini bilmiyorlar. Araştırdıktan sonra gerçeği görecekler. Misal devretmek gerekirse, bir Müslüman sarhoşun düşmanı değildir. Alkolizmin düşmanıdır. Bu incelikleri anlar ve araştırırlarsa düşünce sahibi olacaklar" dedi.

"BÜYÜK BİR TEHLİKE İLE KARŞI KARŞIYAYIZ. İYİ BİR YERE GİTMİYORUZ"

Son yıllarda 'LGBT'li çocuklar unutulmasın' diyerek lekeli kampanyaya çocukların da dahil edilmesini değerlendiren Merter, "Almanya'da çocuk yuvalarında bu propaganda yapılıyor. Çünkü temelden bozmak istiyorlar. Risk bildiğiniz gibi yok. Büyük bir tehlike ile karşı karşıyayız. Büyük bir her tarafta yapılandırma ile karşısında karşıyayız. aklı başında olan herkesin beraberce uğraş vermesi gerekiyor. İyi bir yere içten gitmiyoruz" ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞTAYDA ALINABİLECEK ÖNLEMLER DEĞERLENDİRİLDİ"

Dünya Çocuk ve Aile Koruma Platformu'ndaki çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Psikiyatrist Dr. Mustafa Merter, "60 STK'nın bir araya geldiği bir çalıştay bu. Birincisi geçen yıl yapıldı. Bu sene uluslararası katılımlı bir şekilde ikincisi gerçekleşiyor. Sosyal, tıbbi, hukuki, psikiyatrik açıdan değerlendiriliyor ve alınabilecek önlemler değerlendiriliyor" biçiminde konuştu.

Amacı, aileyi ve neslimizi LGBT aktivitelerinin tehlikelerinden özellikle de çocukları ve gençleri korumak olan Dünya Çocuk ve Aile Koruma Platformu Bilim Kurulu'nda bulunan Prof. Dr. Sefa Saygılı da sabah.com.tr'ye yaptığı açıklamada eşcinselliğin özgürleştirilmesi namına atılan adımların topluma büyük zararlar verdiğini ve eşcinselliğin o kadar fazla maddi ve ruhsal hastalıkla yakından ilgili olduğuna dikkat çekti. Saygılı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Hür maskesi aşağıda faaliyetlerine aralıksız bu hareketin aşağıda iyi niyetler yatmıyor. Önce ayrımcılık olmasın deniyor ardındaki onların iktidarıyla aleyhinde karşıya kalıyor. Eşcinselliğin normalleştirilmesi, unisex cinsiyete doğru genç neslin yönelmesi durumu... Eşcinsellik böylece fazla problemi beraberinde getirdiği için öncelikle ailelerin çok dikkatli olması gerekiyor.

"SERBEST MASKESİ ALTINDA BİR DAYATMAYA DOĞRU GİDİYOR BU İŞ"

LGBT hareketinin yayılmasının toplumda maddesel ve ruhsal böylece çok hastalığın yayılması anlamına geldiğine dikkat çeken Saygılı, "Bu doğru bir yaklaşma değil. LGBT bireylere, lobilere yardım tahsis etmek ülkemizin geleceği anlamında doğru değil. Özgür maskesi aşağı bir dayatmaya dürüst gidiyor bu meslek. Kendi hayat şekillerini toplumun diğer bireylerine dayatmak anlamına geliyor. Bu da geleceğimiz açısından iyi bir şey yok. Aksine bir durum işliyor. Özgür diyerek dayatma ile karşı karşıya kalıyoruz. Ve bu insanlar hiçbir eleştiriyi objektif yaklaşımı da kabullenmiyorlar" dedi.

"BU LOBİLERDEN UZAK DURMALIYIZ VE YARDIM VERMEMELİYİZ"

LGBT lobilerinden uzak durmanın öneminin altını çizen Saygılı, "Bu lobilerden uzak durmalıyız ve takviye vermemeliyiz. Çocuklarımızı yetiştirirken fazla dikkat etmek zorundayız. Onları cinsiyetine tarafından yetiştirmemiz lazım. Roller birbirine karıştırılmamalı, fazla dikkat etmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

LGBT lobilerinin sürdürdüğü propagandayla ilgili kritik bilgiler veren Saygılı, "Çıkardıkları kitaplar, yayınlar, okullarda vermek istedikleri konferanslar… Sanki bakımlı bir LGBT çoğunluğu varmış gibi davranıyorlar. Gizlenen bu çoğunluğun ortaya çıkması gerektiğini ve o zaman fazla daha dar ve huzurlu olacaklarını vaad ediyorlar. Lakin daha bakımlı ve huzurlu olmuyorlar bütün tersi oluyor. Bilhassa LGBT'li çocuklar unutulmasın algısı için büyük bir tehlike diyebiliriz" ifadelerini kullandı. (Kaynak: sabah.com.tr)

Huzurlu Âile Yuvasının Şartları (1)

Huzurlu Âile Yuvasının Şartları (2)

Kaynak: www.islamveihsan.com URL: https://www.islamveihsan.com/cinsel-yonelim-cinsiyet-kimligi-ve-cinsel-kimlik-karmasasi-ile-ilgili-dikkat-ceken-uyarilar-ve-bizi-bekleyen-tehditler.html