Euro 2016 heyecanını tüketicileriyle paylaşmak adına Media Markt, Milli Takım’ın şampiyonadaki ilk maçı için Ümraniye Meydan AVM’de dev bir ekran kurdu. Milli takımı omuz omuza desteklemek isteyen misafirlerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen özel etkinlikte futbol ruhu ve coşkusu doyasıya yaşandı. 

Media Markt, Euro 2016 süresince futbol ruhu ve heyecanını yaşatabilmek adına tüketicilerini, şampiyona için hazırlanan özel marşı, mağaza içi dev halılar, büyük posterler ve özel kampanyalarla karşılamaya devam edecek.

Media Markt Hakkında
50 yıllık birikimiyle, 15 ülkede, 1016 mağazası ve 65 bini aşan çalışanı ile 900 milyonun üzerinde müşterisine hizmet veren Media-Saturn Holding’e bağlı Media Markt, dünya markalarını Alman uzmanlığı ve düşük fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Kaliteli satış öncesi ve sonrası hizmet anlayışıyla müşterilerini ağırlayan Avrupa’nın 1 numaralı elektronik market zinciri Media Markt, Türkiye’de ilk mağazasını 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye’de açtı. 2013 yılında da online satış kanalı mediamarkt.com.tr’yi hayata geçirdi. Uluslararası çoklu kanal stratejisi ile mağazacılık ve online perakendeciliğin sayısız avantajlarını müşterilerine entegre olarak sunan Media Markt’ın, 13 adedi İstanbul’da olmak üzere Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, İzmit, Kayseri, Samsun, Malatya, Mersin, Konya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da toplam 43 mağazası bulunuyor.