Döner ama soslu…
DÖNERAMA; birbirinden leziz sekiz farklı sos seçeneği sunuyor. Közbican sos, gurme sos, dağ kekikli krem sos, acı sos, kokteyl sos, Cafe de Paris sos, cheddar sos ve barbekü sos… Usta ellerden çıkan soslar, döner yeme alışkanlıklarınızı değiştirecek.

Döner ama sağlıklı, çevre dostu…
Tamamen doğal malzemelerle hazırlanan DÖNERAMA; kızartma yerine fırınlanmış, yağsız, “patates, soğan halkası ve mozarella stick” gibi atıştırmalıklar, yalnızca cam şişede sunulan içecekler, geri dönüşümlü ambalajlar ve çevreci ekipmanlarla fark yaratıyor. DÖNERAMA; kırmızı ve beyaz et pişirme alanlarını ayırarak çapraz buluşmaya izin verilmeden hazırlanıyor. Uzun raf ömrü sağlayan katkı maddeleri ve tatlandırıcı kullanmayan, tasarımı markaya ait olan iroko ağacından yapılmış özel tepsilerle sunulan DÖNERAMA, sağlıklı bir beslenme seçeneği sunuyor.

Hedef, 3 yılda 120 şube…
Uluslararası pazarda 20 yıldır sektörün önde gelen zincirlerinin yönetiminde aktif rol almış, farklı marka ve konseptlerde işletmecilik tecrübesine sahip, profesyonel bir ekip tarafından kurulan DÖNERAMA, Türkiye’de 50, Avrupa’da 20, Orta Doğu ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde 50 şube hedefiyle yola çıktı. DÖNERAMA, franchise vererek bu farklı deneyimi hem Türkiye hem de yurt dışında yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Döner yeme alışkanlıklarınızı değiştirecek DÖNERAMA’nın ikinci şubesi Ataşehir WaterGarden’da açılacak. Şube açmaya hız veren DÖNERAMA’nın amacı hazırladığı özel lezzetleri daha çok insana ulaştırmak