Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısına katılarak Gölcük Belediyesi’nin Hatay’da yaptığı çalışmaları anlattı.KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Vali Yardımcısı, Gölcük Kaymakam Vekili Sayın Ali Ada başkanlığında yapılan Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısına katıldı.

Başkan Sezer toplantıda; Gölcük Belediye bünyesinde kurulan Gölcük Belediyesi Deprem Vefa Yardım Grubu; ilçede misafir olan depremzede vatandaşlara destek olmak amacıyla kurulan sistem, yazılım ve sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali yıldırım Sezer ayrıca; deprem bölgesindeki son durum ile Gölcük Belediyesi’nin Defne’de yaptığı çalışmalar ve Hatay’ın tüm ilçelerinde koordine ettiği; ilaçlama, kireçleme, dezenfeksiyon çalışmaları, kemirgen, larva mücadelesi gibi çalışmalarla ilgili de bilgi verdi. Başkan Sezer, deprem bölgesinde ve depremzede vatandaşlara yönelik çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyledi.