Yeni Tempesta-F30 Taharet Sprey’in tasarım ve mühendisliği, temizlik söz konusu olduğunda, sınıfının en iyi ürünü olarak GROHE müşterilerine sunuldu. Duş başlığının arka kısmında bulunan tetikli kontrol mekanizması, akışın istendiği zaman devreye sokulması ve durdurulmasını sağlıyor. Dünya çapında beğeni toplayan Tempesta duş serisinin bu son ürünü, yenilikçi teknolojiler ile güvenilir kaliteyi bir araya getiriyor. 

Yeni taharet sprey’ler, Alman mühendisliği ve tasarımının en iyi özelliklerini sergiliyor. Şirket bünyesinde faaliyet gösteren GROHE Tasarım Stüdyosu tarafından geliştirilen minimalist tasarım, geometrik çizgilerden organiğe, klasikten gösterişliye kadar, geniş ve farklı banyo tarzları yelpazesi ile uyumludur. İster göz kamaştırıcı ve son derece dayanıklı GROHE StarLight® kromu seçin isterseniz alternatif beyaz versiyonunu, Tempesta-F 30 Taharet Sprey, her banyo dekoruna harika bir şekilde uyum sağlıyor.

Doğru şekilde belirlenen akış, uzun süreli tazelik hissi sağlayan derin temizlik sağlıyor. Sağlam tetik kontrolü, konforlu kullanım ve hassas akış kontrolü için tasarlandı. İç su yollu tasarım, krom yüzeyin parlaklığının korunmasına katkıda bulunurken, kireçlenmeyi önleyen SpeedClean sistemi ise duş yüzeyinin sadece silikon su çıkış noktalarının silinmesi ile temizlenerek kireç birikimi ve tıkanmayı engelliyor. Ayrıca, duş yüzeyi de kapsamlı temizlik için duş gövdesinden çıkartılabiliyor. Tepmesta-F 30 Taharet Sprey ve duş askısı ayrı ayrı olarak hem de duş askısı, farklı uzunluklardaki hortumlar ve uygun kapama valfinin yer aldığı setler halinde satılıyor.

GROHE hakkında
GROHE dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımları sağlayıcısıdır.GROHE Group, global GROHE markası kalite, teknoloji ve tasarımın yanı sıra “Pure Freude an Wasser” felsefesini sunmayı amaçlayan sorumluluktan oluşan marka değerlerinden güç almaktadır. 

GROHE’nin dünya çapında 6.000 civarında çalışanı bulunmaktadır. GROHE'nin Almanya'daki çalışan sayısı yaklaşık olarak 2.400'dür. GROHE, Almanya’daki üç üretim tesisinin yanı sıra, diğer pazarlarda da birçok tesise sahip. GROHE, banyo ve mutfak ürünleri portfolyosuyla, 2014 yılında 1,2 milyar Avro tutarında konsolide satış rakamına ulaşmıştır.
Ocak 2014’te LIXIL Group ve Japon Kalkınma Bankası tarafından satın alınan GROHE Group halen satışlarının yüzde 85'ini Almanya dışında gerçekleştirmektedir.
LIXIL Group, inşaat malzemeleri ve ev teçhizatları sektörlerinde küresel bir liderdir. Nisan 2015’ten tarihinden itibaren geçerli olmak üzere LIXIL Group’un global sıhhi tesisat ürünleri iş kolu yeni LIXIL Su Teknolojisi Grubu (LWTG) iş birimine entegre edilecektir. GROHE, LWTG içinde bağımsızlığını sürdürecektir.