Güzellik dünyasının en ihtiyaca yönelik uygulamalarından kaş, kirpik, el, ayak bakımları ve cilt bakımları gibi özel servisler sunan, akademi olarak da özel eğitimler veren bugo, yoğun tempo içerisinde, kişisel bakımına yeterli zaman ayıramayanların hayatını kolaylaştırıyor.
 
bugo’da ilk adımınızdan itibaren ayrıcalıklı ambiyansı ve güler yüzlü ekibiyle kendinizi özel hissedeceğiniz, hem güzellik, hem de bakım adına ihtiyaç duyduğunuz tüm çözümlere ulaşabileceksiniz. Göz üstüne, göz altına, kaş bölgesine ve dudak bölgesine uygulanabilen, etkileyici dağılmayan makyaj uygulaması Permanent make up hizmetiyle bugo, kadınların her zaman bakımlı görünmesine en son uygulamalarla yardımcı oluyor.
 
bugo, güzelliği ön plana çıkaran saçlardaki sorunları doğal pigmentler kullanılarak, cerrahi olmayan Scalp Micropigmentasyon yöntemiyle kusursuzca iyileştiriyor. Manikür ve pedikürde kişinin yaşına, sezona ve moda renklere göre oje trendlerini uygulayan bugo, nasır, tırnak batığı, deri hastalıkları gibi birçok rahatsızlığa medikal bakımlar uygulayarak el ve ayakların hem estetiğini hem de sağlığını korumada yardımcı oluyor.
 
Felsefesinde ‘’tutku’’ ve ‘’mutluluk’’ bulunan bugo, güzel ve çekici olmanın en trend ve en etkili yöntemlerini uzman dokunuşlar ile yeniden yaratıyor.
 
Diode lazer epilasyon ve iğneli epilasyon hizmetiyle acısız ve ağrısız güzellik sunan bugo,s on yılların en büyük anti aging cihazı Endormolift ile zamanın izlerine karşı meydan okumanızı sağlıyor.
 
bugo’da Burçin Göksu’nun deneyim ve başarılarının ışığıyla, makyaja ilgi duyanlar için 10 kişilik gruplara, ‘’Profesyonel Mesleki Makyaj Eğitimi’’ adı altında, doğru adımlar ile kısa sürede karakteristik makyaj eğitimleri de veriyor.