KOÇ:Mücadele edecek güce, enerjiye ve motivasyona sahipsiniz. Biraz çabayla pek çok kişiyi geride bırakabilirsiniz. Hafta ortası civarında hedeflerinize ulaşmanız konusunda size faydası dokunacak kişilerle bir araya gelme şansını yakalayabilirsiniz. Yeni iş birlikleri, pazarlıklar ya da yatırımlar söz konusu olabilir ya da bu yönde bir istek duyabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı birincisine oranla daha ağır ilerleyen, belli başlı aksaklıkların yaşanabileceği bir süreç olabilir. Fakat bu esnada size destek vermeye gönüllü dostlarınız var. Hafta sonu bazı konularda kontrolü ele almanızın vakti geldi.

BOĞA:Haftaya zinde ve pozitif bir başlangıç yapıyorsunuz. Anlayışlı, duyarlı ve şeffaf kişiliğiniz sayesinde etrafınızın beğenisini kazanabilirsiniz. Hafta ortası civarında sabrınız sınanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Daha toleranslı olmanızda yarar var. Hafta sonuna doğru, ortak çalışmalar yapabileceğiniz, sizinle aynı bakış açısına sahip kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Hafta sonu ise keyifli aktivitelerle geçebilir.

İKİZLER:Hafta başında karşınızdaki kişilere bazı şeyleri kabul ettirmede ya da kendinizi doğru ifade etmede sıkıntı çekebilirsiniz. Haftanın ilk yarısı, bu problemleri gidermek ve işleri rayına oturtmakla geçebilir. Haftanın ikinci yarısında size parlak fikirler sunulabilir. Fikir alışverişleri ve beyin fırtınaları zihninizi aydınlatabilir. Hayal gücünüz harekete geçiyor, iyi değerlendirin. Eviniz veya ailenizle ilgili başlıklarda olumlu gelişmeler kendini gösterebilir. Hafta sonunda fikirlerine güvendiğiniz kişilerin tavsiyelerine kulak vermelisiniz.

YENGEÇ:Hafta başı yanlış anlaşılmalara müsait görünüyor. Öte yandan odaklanma sorunu ya da yanlış yönlendirmeler yaşanabilir. Kendinizi doğru ifade edebilmek adına epey efor sarf etmeniz gerekebilir. Hafta ortası civarında ise sağlıklı bir iletişim söz konusu. Ancak duygular değil, mantık devreye girmeli Sevgili Yengeçler. Haftanın ikinci yarısında öğrenme merakıyla dolusunuz. Seyahat planları, grup aktiviteleri, arkadaşlarla buluşmalar gündeminizde olabilir. Hafta sonu sözlü iletişimlerde özellikle üslubunuza dikkat etmenizde yarar var.

ASLAN:Hafta başında gücünüz, hırsınız ve motivasyonunuz yerinde. Mayıs ortalarına kadar, önemli pozisyondaki kişilerin desteğini görebilirsiniz. Bu aralar sizi hedeflerinize ulaştıracak fırsatlar karşınıza çıkabilir Başarılarınız sebebiyle gözler size çevriliyor Sevgili Aslanlar. Ancak kibir ve ego devre dışı kalmalı. Size meydan okuyan kişilerle ve mücadele ortamı yaratan farklı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru maddi başlıklı konularda ön gördüğünüz pek çok şey gerçekleşebilir. Hafta sonu farklı deneyimlere açıksınız.

BAŞAK:Bugünlerde eğitim, kişisel gelişim, kendinizi ve yaşamınızı daha üst seviyelere taşımak gibi başlıklarda yeni fırsatlara sahip olabilirsiniz. Aşk hayatınızda bir hareketlilik başlayabilir. Haftaya pozitif bir ruh haliyle ve iyi dileklerle başlıyorsunuz. Bu enerji çevrenize de anında yansıyacaktır. Haftanın ilk yarısında, farklı projelerinizi veya fikirlerinizi hayata geçirmenizde size yol gösteren bazı olanaklar kapınızı çalabilir. Hafta ortası civarında ise Başak titizliği devreye giriyor. Hafta sonuna doğru ufak çaplı da olsa gerginlikler yaşanabilir. Bu noktada eleştiri ve şikâyet dozunu iyi ayarlamanızda fayda var. Bazı kişiler tüm planlarınızı bozabilecek tehlikede olabilirler. Hafta sonunda isteklerinizi yeniden ele almanız yararlı olabilir.

TERAZİ:Kendinizi ve sınırlarınızı aşarak yeni atılımlar gerçekleştirmek istiyor olabilirsiniz. Haftaya hassas bir giriş yapsanız da, çok uzun sürmeyecek. Gücünüzü ve enerjinizi yeniden toparlayacaksınız. Kredi, nafaka, burs, sponsorluk, alacak - verecek, sigorta, vergi, miras gibi ortak kaynak kullanımı gerektiren başlıklarda olumlu etkiler kendini gösterebilir. Hafta ortası civarında, yenilenme ihtiyacı ağır basıyor. Yeni insanlar, yeni yerler tanıma eğilimi gösterebilirsiniz. Aşk hayatınızda da bir o kadar şanslı bir süreç sizi bekliyor olabilir. Haftanın ikinci yarısında, planlarınız bir miktar aksayabilir. Modunuzu düşürmeyin. Hafta sonunda ise romantik ilişkiler ya da yakın arkadaşlarla buluşmalar gündeme gelebilir.

AKREP:Haftanın ilk günlerinde olumlu enerjilere sahipsiniz. Belli girişimlerinizi hayata geçirmek ya da harekete geçmek için uygun günler. Özel ilişkileriniz açısından da olumlu etkiler altındasınız. Beğendiğiniz kişilerin ilgisiyle karşılaşabilirsiniz. Hafta ortası civarında ise, önemli kişilerin tavsiyelerine kulak tıkamanız, sizinle onlar arasında ufak pürüzlere neden olabilir. Hafta sonuna doğru ise potansiyelinizi ve gücünüzü keşfedebilirsiniz. Hafta sonu artan özgüvenle birlikte dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz.

YAY:Haftaya hızlı veya ilginç gelişmelerin yaşanacağı bir giriş yapabilirsiniz. Özellikle maddi konularda ince eleyip sık dokumalısınız. Keskin zekânız atağa geçiyor ve Arap saçına dönmüş konuları bir çırpıda çözüme kavuşturuyorsunuz. Hafta ortasında ise yeni çevrelere girebilir, yeni kültürlerle tanışabilir ve bu sayede kendinizi yenileyebilirsiniz. Hafta sonu aklınız biraz karışık ve bulanık olabilir. Hafta sonunda ise tam aksine kendinizi keyifli ve pozitif hissedebilirsiniz.

OĞLAK:Haftaya pozitif enerjilerle başlıyorsunuz. Haftanın ilk günleri pek çok işinizi seri bir biçimde halledebilir ve etrafınızın bu yönde takdirini kazanabilirsiniz. Hafta ortası civarında ise, yeni şeyler denemek ve keşfetmek için uygun. Seyahatler, bilişim, ticaret, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim gibi belli başlı konularda şans sizden yana olabilir. Hafta sonuna doğru hayal gücünüz harekete geçiyor ve yaratıcı çözümler sunarak puan topluyorsunuz. Aile bireylerinin tamamını ilgilendiren bazı konulara endişeli yaklaşabilirsiniz. Evde aile, yakın akrabalarla geçen bir hafta sonu olabilir.

KOVA:Bazı konularda yaşanan beklenmedik değişiklikler veya farklı gelişmeler haftanın ilk günleri aklınızı karıştırabilir ve siz nasıl hareket etmeniz gerektiğini kestiremeyebilirsiniz. Aksaklıklarla meşgul olduğunuz süre zarfında, esnek ve rahat davranmaya özen gösterin. Hafta ortası civarında etrafınızın beğenisini ve ilgisini kazanabilirsiniz. Hatta diğerlerini motive edecek ve ilham verecek bir enerjiye sahip olabilirsiniz. Aile bireylerini ilgilendiren bir takım maddi gelişmeler sebebiyle rahatlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru genel bir durum değerlendirmesi yapabilir ve olaylara başkalarından ziyade kendi perspektifinizden bakma ihtiyacı duyabilirsiniz. Hafta sonu sosyal aktiviteler için ideal…

BALIK:Bu aralar özellikle, iletişim, pazarlama, halkla ilişkiler, kısa seyahatler, ziyaretler, bilişim gibi başlıklarda avantajlı bir süreçtesiniz. Liderlik yönünüz ön plana çıkıyor. Bu da insanlar üzerinde bu yönünüzü kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Hafta ortası civarında aklınıza gelen yeni fikirler hayal gücünüzü harekete geçirebilir. Fikirlerinizi etrafınızın katkısıyla zenginleştirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise bu fikirlerin hayata geçme aşaması üzerine düşünebilirsiniz. Hafta sonunda ise, çözüm bekleyen sorunlarından üstesinden nasıl geleceğiniz konusunda çalışmanız gerekebilir.