KOÇ BURCU (21 MART-19 NİSAN)

Kafanız karışık olsa da duygularınız bugün yüksek olacak. İsteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz ve içinde bulunduğunuz koşulları değiştirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişileri de değiştirmek isteyebilirsiniz fakat güçlü ve etkileyici kişileri fazla zorlamasanız iyi olacak. Kendinizi yenilemek ve radikal değişiklikler yapmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz fakat hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Şimdilik olayları akışına bırakın ve stratejinizi bir kez daha gözden geçirin. Bu arada harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir. Ayrıca beklenmedik misafirleriniz de olabilir.

  Koç Burcu Genel Durumu
Üzerinde tasarrufta bulunma hakkını tamamen kendi elinizde tuttuğunuz malvarlıklarınızla ilgili düşünceleriniz olabilir. Bir mülkün satışı, kiralanması veya sigortalanması gündeme gelebilir.

  Koç Burcu Kariyer Durumu
İleride detaylandırılacak bir plan için genel bir çerçeve belirlemeye çalışsanız da, sürekli olasılık üretip daha kesinleşmemiş detaylara takılabilirsiniz. Büyük resme odaklanmaya özen gösterin.

BOĞA BURCU (20 NİSAN-20 MAYIS)

Duygularınızın derinleştiği bir dönem ve bazı korkularınız uyanabilir. Otoriteyi temsil eden kurumlar, kişiler veya büyüklerinizin sizi engellediğini ve isteklerinizi gerçekleştirmenize izin vermediklerini düşünebilirsiniz. Karşı çıkmak yerine kendinizi gözden geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Karamsar ve mutsuz bir tavır içine girmek yerine dikkatinizi isteklerinize odaklayın ve bunun için bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek için gayret gösterin. Aslında saygı duyduğunuz kişilerin davranışlarından etkileneceksiniz ve bakış açınızı değiştirmeyi başaracaksınız. Böylece üzerinizde hissettiğiniz baskı duygusunun da değiştiğini hissedeceksiniz.

  Boğa Burcu Genel Durum
Kendinizi ön plana çıkarma arzusu duyabilirsiniz. Bunu sosyal ortamlarda başarabilirsiniz. Sohbetiniz son derece keyifli, görünüşünüz tüm gözleri üzerine çekecek kadar zarif olacaktır.

  Boğa Burcu Kariyer Durumu
Durgun olacağınız bir gün geçirebilecekseniz de, önemli bir grup önünde konuşma veya sunum yapmak sizi canlandırabilir. Bununla ilgili beklenmedik bir fırsat, bir sosyal toplantıda doğabilir.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Farklı bir heyecan hissederek güne başlayacaksınız. Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir. Eviniz, anneniz ve çocukluk günlerinizi hatırlatan olaylara ilgi duyabilirsiniz. Bugün seyahate çıkabilir veya yolculuk hazırlıkları yapabilirsiniz. Hareketli bir gün geçireceksiniz ve hareket halinde olmak yaşam enerjinizi yükseltecek. Sürprizler sizi heyecanlandıracak ve karşılaştığınız ilginç kişiler ile yapacağınız sohbetler sizi özgürleştirecek. Hayata ve olaylara daha özgür bir açıdan bakabilirsiniz ve isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

  İkizler Burcu Genel Durum
Bugün her zamanki hareketli doğanızı biraz dinginleştirebilir ve daha sabırlı bir yaklaşıma sahip olabilirsiniz. Olaylara hemen müdahale etmek yerine sonuçları görmeyi beklemekte daha az zorlanacaksınız.

  İkizler Burcu Kariyer Durumu
İş yaşamınızda size destek olan elemanlarınızdan veya alt kadronuzdan kişilerle iletişimde kalabileceğiniz bir gündesiniz. Bu kişiler, arka planda bazı işleri tamamlayarak yükünüzü hafifletebilirler.

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Düşüncelerinizin derinleştiği bir dönemdesiniz. Kardeşleriniz, arkadaşlarınız ve gençler ile iletişiminiz her zaman olduğundan daha derin olabilir ve çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz. Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Eşyaların yerini değiştirebilir, dolaplarınızı düzenleyebilirsiniz. Böylece düşüncelerinizi de düzenlemeniz mümkün. Eski projelerinizi hatırlayabilirsiniz ve yaşantınızda bazı değişiklikler yapmak için harekete geçebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız haberler size eski fikirlerinizi hatırlatacak. Hatta çocukken yaşadığınız evi ve arkadaşlarınızı hatırlayabilirsiniz.

  Yengeç Burcu Genel Durum
Arkadaşlarınıza bol vakit ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Gezmeler ve sosyal ortamlarda toplanmak günün konuları olabilirler. Hoşlanacağınız insanlarla tanıştırılmanız da mümkündür.

  Yengeç Burcu Kariyer Durumu
Maddi konularla ilgili yüksek beklentileriniz olabilir. Bunların gerçekçi olduğundan emin olmalısınız. Eğer spekülasyon planlarınız kapsamındaysa, bunu, daha olumlu bir girişim ile değiştirmeniz yararlı olacaktır.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Heyecanlı ve huzursuz olabilirsiniz fakat iyimserliğinizi koruyacak ve sabırlı davranacaksınız. Duygularınızı denetlemeyi başarabilirsiniz ve sevdiğiniz şeyleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sabah saatlerinde duygularınızı denetlemeniz pek kolay olmasa bile hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor. Bugün önem verdiğiniz kişiler ile görüşebilirsiniz ve ciddi konular ile ilgilenebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik moralinizi yükselten gelişmeler meydana geliyor ve böylece kendinize olan güveniniz yükseliyor.

  Başak Burcu Genel Durum
Çevreyi daha farklı bir bakış açısından izleyip değişik noktalara eleştiri getirebileceğiniz bir gündesiniz. Normalde giderdiğiniz aksaklıkların yanında, yeni fark edeceğiniz detayları da düzelteceksiniz.

  Başak Burcu Kariyer Durumu
Yeni düşünce ve fikirlere sahip olabilirsiniz ancak bunları tam gelişmeden çevreyle paylaşmak konusunda da isteksizlik duyabilirsiniz. Fikirlerine güvendiğiniz insanlar, bunları geliştirmenizde yardımcı olabilirler.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL-22 EKİM)

Güne istekli başlayacaksınız. Bugün dikkatinizi kendinize yöneltebilirsiniz ve duygularınızın değiştiğini hissedebilirsiniz. Saygı duyduğunuz kişilerin davranışlarını mercek altına alabilirsiniz ve şimdiye kadar farkında olmadığınız bazı yönlerini görebilirsiniz. Tabii bu durum sizi rahatsız edebilir ve bakış açınız değişebilir. Ancak duygularınızı çevrenize yansıtmasanız iyi olacak. Ayrıca olayları büyütmeyin veya olduğundan daha fazla küçültmeyin. Seyahatler ve yolculuk programları yapmak keyfinizi yerine getirecek. Bu arada bütçenizi dikkatli yapın ve hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.
 
 Terazi Burcu Genel Durum

Doğrudan çalışarak kazanılmış para olarak sayılmayan bir miktar gündeme gelebilir. Gelişmeler sizin için sürpriz olabilir ama bunun işaretlerini aldığınızı fakat fark etmemiş olduğunuzu da anlayabilirsiniz.
 
 Terazi Burcu Kariyer Durumu

Uzun görüşmelerin ön plana çıkabileceği bir döneme gireceksiniz. İletişimin açık olmasından faydalanıp konuşmayı sonraya bıraktığınız konuları da gündeme taşıyabilir, birçok alanda ilerleyeceğiniz yolu çizebilirsiniz.

AKREP BURCU (23 EKİM-21 KASIM)

İsteklerinizi gözden geçirdiğiniz bir dönemdesiniz. Geleceğe yönelik ciddi isteklerinizin olduğu bir dönem ancak beraberinde korkularınız da uyanabilir. Fakat isteğinizin gerçekleşeceği yönünde inancınızın yüksek olduğu için korkularınız ile başa çıkabilirsiniz. Kariyer yapmak ve sosyal statünüzü yükseltmek için çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdürebilirsiniz. Gelişmeler yavaş olabilir ve maddi  baskılar hissedebilirsiniz fakat saygın çevreler ve güçlü kişiler sizi destekliyor. Böylece bakış açınız değişiyor ve isteklerinizi gerçekleştirmek için tarzınızı değiştiriyorsunuz.

  Akrep Burcu Genel Durum
Özel yaşamınızda çekişme içerisinde olduğunuz kişilere üstünlük sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanların beğenisi üzerinizde toplanabilir ve sizi yüceltebilirler.

  Akrep Burcu Kariyer Durumu
Bugün iş dünyasından bir tanıdığınızla özel bir program yapmış olabilirsiniz. Bir süreliğine gizli tutacağınız bir plan için destek sözü alabilir, ciddi bir birlikteliğin temellerini atabilirsiniz. Yapacağınız değerlendirmeler, başka işlerde de size yol gösterebilir.

YAY BURCU (22 KASIM-21 ARALIK)

Yoğun duygular ve farklı bir heyecan ile güne başlayacaksınız. Bilinçaltınızın derinlerinden yükselen istekler sizi heyecanlandıracak. Duygularınız dalgalanabilir fakat hareket halinde olmak yaşam enerjinizi yükseltecek. Bu arada karşılaştığınız olaylar ve kişiler, size çocukluk günlerinizi ve geçmişte yaşadıklarınızı hatırlatabilir. Eski arzularınız uyanabilir ve farklı arzular duyabilirsiniz. Hareketli bir gün geçireceksiniz. Çeşitli davetlere katılabilir ve ilginç kişiler ile tanışabilirsiniz. İlginç konular ve özgür kişiler ile birlikte olmak sizi heyecanlandıracak ve kendinizi daha farklı hissedeceksiniz.

  Yay Burcu Genel Durum
Bugün rahatlamak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Yaşamın keyifli taraflarına yönelmek ve konforunuzu artırmak için bazı uygulamalar yaptırmak ana konular olabilirler.

  Yay Burcu Kariyer Durumu
Yalnız çalışmayı isteyeceğiniz ve işlerinizi bitirmeden kimseyle görüşmeyi veya planlarınızı açıklamayı tercih etmeyeceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Sükunet istediğiniz için, yalnız çalışmak gerçekten yararlı olabilir.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK-19 OCAK)

Gelişmeler sizin beklediğinizden ve istediğinizden daha farklı olabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Hırslı ve öfkeli olsanız bile duygularınızı denetlemeyi başarabilirsiniz. Önemsediğiniz her ne var ise, bunu gerçekleştirmek için sabırlı olacaksınız. Fakat sağlığınıza özen gösterin ve kendinizi çok fazla zorlamayın. Radikal değişime zorlayan durumlar olabilir ve isteklerinizden vazgeçebilirsiniz. Elbette sizin için bu değişim pek kolay değil. Güç mücadelesi yapmayın ve isteklerinizi gözden geçirin. Sevdikleriniz sizi destekliyor. Ayrıca otoriteyi temsil eden kişilerin de desteğini alacaksınız. Fakat hırslı ve zorlayıcı davranışlardan kaçınmanız gerekiyor.

  Oğlak Burcu Genel Durum
Bu dönemde şans sizi oldukça çok destekleyecektir. Elbette her işinizi şansa bırakmayın ama bazı konularda risk almanız gerekiyorsa da bundan eskisi kadar çok çekinmeyin.

  Oğlak Burcu Kariyer Durumu
Çalışma şeklinizi değiştirmeyi düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni bir çalışma sistemi belirlerseniz, geçiş sürecinde zorlanabilirsiniz ancak ilerideki günlerde daha etkin olmaya başladığınızı göreceksiniz.

KOVA BURCU (20 OCAK-18 ŞUBAT)

Bugün karşılaştığınız kişiler ve olaylar sizi heyecanlandıracak. Duygusal baskı hissettiğiniz durumlar olabilir ve önemsediğiniz kişiler, bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeniz için sizi zorlayabilir. Olaylar karşısında direnç göstermek yerine biraz sabırlı davranın ve davranışlarınızı gözden geçirin. Meydana gelen bazı olaylar aslında sizi özgürleştirecek ve siz de kendinizi daha farklı hissedeceksiniz. Böylece istediğiniz halde değiştiremediğiniz bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeyi başarabilirsiniz. Moralinizi yükseltin ve olaylara daha özgür bir açıdan bakmak için gayret gösterin. Sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandıracak ve eski isteklerinizi hatırlayacaksınız.

  Kova Burcu Genel Durum
Bazı yakın akrabalarınız, hayatlarında gündemde olan bir konu ile ilgili özgün fikirlerinize ihtiyaç duyabilirler. Kendileriyle uzun konuşmalar yapıp konuyu iyice öğrenebilir, değerli öğütler ve fikirler verebilirsiniz.

  Kova Burcu Kariyer Durumu
Üst pozisyondaki kişilere aktarmak istediğiniz fikirler varsa, görüşme talebinizi fazla ertelemeyin. Önümüzdeki birkaç gün size daha dikkatle kulak verecekler ve söylediklerinizden de etkileneceklerdir.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)

Duygusal ve heyecanlı olacağınız bir gün. Karşılaştığınız olaylar ve kişiler duygularınızın dalgalanmasına neden olacak. Fakat hiçbir zaman olmadığı kadar sabırlı ve dirayetli davranabilirsiniz ve duygularınızı denetlemeyi başarabilirsiniz. Kalabalıklar ve büyük organizasyonlar içinde olmak sizi hem heyecanlandıracak, hem de moralinizi yükseltecek. Saygın çevreler ve önemsediğiniz kişiler ile ilişkileriniz güçleniyor. İsteklerinizi ciddi bir biçimde ortaya koyabilirsiniz ve çevrenizdeki kişileri etkileyebilirsiniz. Anlayışlı ve sabırlı tavrınız ile beklediğiniz desteği almanız mümkün.

  Balık Burcu Genel Durum
Kendinize uzunca bir boş vakit yaratıp sevdiğiniz birkaç kişiyle kısa bir geziye çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Gittiğiniz yerde hayatınızdan son derece memnun olabilirsiniz. Böylesi bir mola size çok iyi gelecektir.

  Balık Burcu Kariyer Durumu
Bir mesleki eğitim programından haberdar olabilirsiniz. Başvuru yapabilirsiniz veya şirketinizin sizin bu programa katılmanızı istediğini öğrenebilirsiniz. Eğitim için yurtdışına gitmeniz de gündeme gelebilir.