Türkiye'nin en önemli astrologlarından biri olan Sema Kılıç 28 Mayıs - 4 Haziran tarihleri arası burçlarda meydana gelecek değişiklikleri anlattı.


Koç Burcu haftalık burç yorumu
Hayatınız hareketlenecek. Yıldızların gerilimli enerjisi sizi etkileyebilir. Kırıcı olmanız mümkün. Resmi iş, anlaşma, teknik, eğitim konusunda pürüz çıkabilir. Yine de krizleri çözebilirsiniz. Trafik ve seyahatte probleme dikkat. Yaratıcılık ve ilham yüksek, yeni bir şeyler yapmak iyi bir yol açar. Dedikoduya dikkat. Aile veya işte bir konu moral bozabilir. 
Boğa Burcu haftalık burç yorumu
Para konusu gerebilir. Parayla ilgili resmi konular can sıkabilir. Miras, alacak gibi konularda daha önce hak edilmiş bir paranın gelmesi mümkün, bu sizi sevindirebilir. Sağlık harcaması yapabilirsiniz. İş değişikliği veya istifa için henüz erken. Bu ara yaparsanız beklediğinizi bulmanız zor olur. Ailede masrafın artması mümkün. Evlilerin evliliğine dikkat etmesi gerekir. 
İkizler Burcu haftalık burç yorumu
Birileriyle çatışma yaşayabilirsiniz. İlişkilerde gergin ip üzerinde gibisiniz. Evli ve ilişkisi olan bu ay dikkat etmeli, ilişkiyi germemeli ve şartları zorlamamalı. Aksi takdirde ayrılık mümkün. Kiminiz de partnerinizle el ele verip başka birine karşı güç birliği yapabilirsiniz. Resmi iş, mahkeme, anlaşma konusunda pürüz çıkabilir. Aldanmaya dikkat. 
Yengeç Burcu haftalık burç yorumu
Sizin veya bir yakının sağlığıyla ilgilenmek gerekebilir. Düşünce, hayal ve planların bazısı için ya zaman lazım ya da vazgeçmek. Yaşadığınız olaylar size neyin gerçek neyin hayal olduğunu gösterecek. Seyahate çıkıp beklediğinizi bulamayabilirsiniz. Kıskançlık ve kuruntudan uzak durun. Resmi bir işten beklediğiniz bulmak için erken.
Aslan Burcu haftalık burç yorumu
Bir hedefiniz için, bir işi veya yeri geride bırakabilirsiniz. Birileriyle çatışabilirsiniz. Akıllı bir planla harekete geçebilirsiniz. Ancak dost dediğiniz kişilerden destek göremeyebilirsiniz. Çok işle meşgul olmak dağıtabilir. Aşkta ciddi kararlar için uygun zaman değil. İlişkinizi sorgulama zamanı. Bir kişi veya yerle resmi olan bağınızı kesebilirsiniz. 
Başak Burcu haftalık burç yorumu
Yıldızlar bu ara gergin. Olgun davranmak kazandırır. Eğer biri size sitem ederse, düşünün ve hatanızı telafi edin. Yoksa ilişki gergin ip misali kopabilir. Evli veya ilişkisi olan dikkat etsin, gerilim ayrılık yaratabilir. İstifayı düşünebilirsiniz. Ya da işte yönetim kademesinde değişim olabilir. Ancak bu değişim gerilim getirebilir. Resmi bir konu gündemde. 
Terazi Burcu haftalık burç yorumu
Yol, seyahat, resmi iş, mahkeme, terfi, tayin, eğitim gündemde. Bir yerle bağınızı kesmeniz mümkün ama pek de içinize sinen bir değişim olmayabilir. Yine de bir meseleyi geride bırakmak adına iyi bir dönem. Bir yakın veya akraba sağlığı veya resmi bir konuda üzebilir. İşte anlaşmazlık olabilir, muhatap almayın. Yeni ilişki için doğru zaman değil. 
Akrep Burcu haftalık burç yorumu
Yıldızlar gerginken çok şey beklemek doğru değil. Sonuca odaklanmak yerine elinizden gelen gayreti gösterin. Para, resmi iş veya sağlık gibi bir konuda kriz olabilir. İşten çıkmak, tazminat almak düşüncesi olan var. Acele karar vermemeli. İş veya ailede bir konu moral bozabilir. Kiminizinse işbirliği, banka, sigorta, ortak para, iş vs canınız sıkabilir. 
Yay Burcu haftalık burç yorumu
Yıldızlar gergin. Gerçekçi ve sakin olun. Planladığınız iş veya seyahatleri yapmak için bazı işleri yapıp elden çıkarın. İlişkileriniz geriliyor, yüzleşme zamanı. Pişman olmamak tepkisel davranmayın. Faydasız bir ilişkiyi geride bırakabilirsiniz. Dedikoduya dikkat. Güçlüsünüz ama şartlar önemli bir atılım için bekleyin diyor. Çevrenizdeki insanları yakından tanıyacaksınız.
Oğlak Burcu haftalık burç yorumu
Sağlık ve tedaviyle meşgul olabilirsiniz kendiniz veya bir yakınınız için. İşte çatışma veya yeni işte kaotik bir ortam olabilir. Bu geçici olmakla birlikte, sizi bir süre etkiler. Uzayan bir konu stres yaratabilir, kararsızlık işleri karıştırabilir. Önceden verilen karar doğru. Yeni karar doğru değil. Bir ilişki sizi zorlayabilir, ancak şartları zorlamak doğru olmaz. 
Kova Burcu haftalık burç yorumu
Bu ara, sağduyulu olmalısınız. Çevreniz gergin, güçlü ve sakin olmak hem size hem onlara kazandırır. Satürn’ün sert etkiler alması, bir konuda sıkıntı yaşayabileceğinizi gösteriyor. Bir yakının sorunuyla ilgilenmek gerekebilir. Ayrıca bitmesi gereken bir ilişki veya iş varsa ona nokta koyabilirsiniz. Para gelebilir, bu bir alacak olabilir. 
Balık Burcu haftalık burç yorumu
İş değişikliği, taşınma gündeme gelebilir. Bu aniden gelişebilir. Ancak şartların oluşması lazım. Aile, iş veya resmi bir konuda kriz yaşayabilirsiniz. Ailede sağlık veya parasal bir konu moral bozabilir. Para konusu inisiyatif almanızla çözülebilir. Bir yol ayrımı var. İş veya yaşadığınız yerden ayrılmanız mümkün. Dedikoduya dikkat. Sağlık önemli konu.