İsviçreli Bomonti kardeşler tarafından 1890 senesinde kurulan ve semte adını veren Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, yeni çehresiyle şehrin yeni eğlence ve kültür merkezi olmaya aday. İstanbul’un bu yeni merkezinin kendine has mekânı The Populist, alışılmışın dışında bir deneyim vadediyor. Kelime anlamı “ustalıkla işlenmiş” olan “craft” tatlar sunan The Populist, alışılmış lezzetlerden sıkılanlar için şehrin kalbinde yeni bir alternatif olarak dikkat çekiyor.

Kendine özgü tarzı ve tarihi bira fabrikasının mirasını yeni bir döneme taşıyan anlayışı ile şehrin beklentilerine cevap veren The Populist’in konsept tasarımı, İspanya’nın ödüllü tasarım ofisi LAGRANJA imzası taşıyor. Toplam 1000 m2 alana kurulu The Populist, her iki katında da özgün konsepti ve dekorasyonu ile misafirlerine farklı tarzları deneyimleyebilme imkânı sunuyor. Mekânın girişinde konuklarını karşılayan ‘Beer Garden’ın yanı sıra; lezzetleri, müzikleri ve atmosferiyle birbirinden farklı 3 konsept barı olan mekanın ayrıca üst katta geniş bir terası da mevcut. Özel içeceklerinden yemeğe, müzikten sohbete şehrin tüm craft tatlarını barındıran The Populist samimi ortamıyla konuklarını ağırlamayı bekliyor. 

Farklı damak tadına sahip misafirleri için craft tatlar ile kapılarını açan The Populist, craft bira üstadı “Brewmaster” Tobias Palmer’ın bilgi, deneyim ve yaratıcılığı ile de farkını ortaya koyuyor. The Populist için özel olarak ürettirilecek olan 24 craft bira çeşidinin düzenli olarak yenilendiği mekânda misafirler her ziyaretlerinde farklı bir tadı deneyimleyebilecekler. The Populist, zaman içerisinde konuklarının istekleri doğrultusunda değiştirebileceği dinamik menüsü ile de misafirlerinin beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak. Hamburger, pizzetta, tütsülenmiş et gibi Amerikan mutfağının sevilen tatlarını sunan The Populist, özgün ve dünya trendlerini takip eden craft içecek çeşitleri ve zengin yemek menüsü ile İstanbul eğlence hayatına yepyeni bir anlayış getirecek. 


THEPOPULİST 
Birahane Sokak No:1/D’yiz! 

The Populist Hakkında
Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda kapılarını açan, biradan yemeğe, müzikten özel etkinliklere şehrin tüm craft tatlarını barındıran The Populist, kalıpları yıkan konsepti ve mekân tasarımıyla şehrin eğlence ihtiyaçlarına farklı seçenekler sunuyor. Özenle seçilmiş taze bira çeşitleri, alışılmışın dışında tasarlanmış özel dekorasyonu ve zengin menüsü ile The Populist farklılığını ortaya koyuyor.