Bergama Belediye Başkanı Haka Koştu, SMA hastası Kaan Efe'nin tedavisi için İzmir Valiliği tarafından onay alarak sürdürülen yardım kampanyasına bağış çağrısında bulundu.İZMİR (İGFA) - İzmir'de Bergama Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, SMA Hastası Kaan Efe'nin yardım kampanyasına omuz vermenin önemine dikkat çekerek, İzmir Sanat Grubu sanatçılarının Bergama Belediyesi'ne bağışladıkları eserlerinin satışı olacağını, gelirin Kaan Efe'nin kampanyasına bağışlanacağını söyledi. Toplantıda ayrıca UNESCO Bergama Alan Başkanı Dr. Emre Ataberk tarafından, alan başkanlığının yaptığı ve yapacağı çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

BAŞKAN KOŞTU'DAN ÇAĞRI; "SMA HASTASI KAAN EFE'MİZİN BAĞIŞ KAMPANYASINA OMUZ VERME ZAMANI"

SMA Hastası Kaan Efe'nin tedavisi için İzmir Valiliği tarafından onay alarak sürdürülen yardım kampanyasına bağış çağrısında bulundu.

Başkan Koştu; "Hayırsever vatandaşlarımız, iş insanlarımız, 7'den 77'ye tüm hemşehrilerimiz yardım kampanyasına bağışlarda bulundular.  Destek verdiler. Hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Lakin öyle bir noktaya geldik ki; yardım kampanyasına bir omuz vermek gerekiyor. Şimdi tamda bu noktadayız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız için Belediyemiz ve İzmir Sanat Grubu işbirliğinde açtığımız bir sergimiz oldu. Bu sergimizde yer alan eserlerden bazılarını sanatçılarımız belediyemize bağışladı. Hepsi birbirinden değerli bu resimleri satışa çıkardık. Satış bedelleri, satın alan hayırseverimiz adına Kaan Efe'mizin kampanyasına bağışlanacak. İlgilenen hayırseverlerimiz Belediyemiz Özel Kalem ve Kültür Müdürlükleri ile irtibata geçebilirler. Sanatçılarımıza da tekrar buradan teşekkür ediyorum" dedi.

UNESCO ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ MECLİSİ BİLGİLENDİRME

Meclis toplantısı ardından dilek ve temenniler bölümünde konuşan Belediye Bakanı Hakan Koştu, UNESCO Dünya Mirası Bergama'da kültürel mirasın korunması, UNESCO Bergama Alan Başkanlığı tarafından yapılan, yapılacak ve yürütülen çalışmalar hakkında Meclis Üyeleri'ne bilgilendirme yapılacağını açıkladı. Ardından kürsüye gelen UNESCO Bergama Alan Başkanı Dr. Emre Ataberk tarafından bir sunum gerçekleştirildi.