Bilfen İzmir ve Bilfen Güzelbahçe İlkokul ve Ortaokul öğrencileri, Pınar Karşıyaka oyuncularından Bonzie Colson, Alex Tyus, Berkan Durmaz, Ali Efe Barış, Can Korkmaz, Murat Göktaş ve Mahir Ağva'yı eş zamanlı olarak kampüslerinde ağırladı.İZMİR (İGFA) - Sporu, öğrenciler için akademik başarıyla birleştirerek bir yaşam biçimi haline getiren, 1600’ü aşkın lisanslı sporcusu ile her yıl çeşitli branşlarda Türkiye şampiyonalarında, il ve ilçe müsabakalarında başarılara imza atan Bilfen Okulları, spor alanındaki başarılı isimleri öğrencileri ile buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda gerçekleşen etkinlikte Bilfen İzmir ve Bilfen Güzelbahçe İlkokul ve Ortaokul öğrencileri, Pınar Karşıyaka oyuncularından Bonzie Colson, Alex Tyus, Berkan Durmaz, Ali Efe Barış, Can Korkmaz, Murat Göktaş ve Mahir Ağva'yı eş zamanlı olarak kampüslerinde ağırladı.

Oyuncular başarı hikâyelerini Bilfenli öğrencilerle paylaşırken Bilfen eğitim sistemi hakkında da detaylı bilgiler alıp öğrencilerle sohbet ettiler.

Yoğun ilgiyle izlenen söyleşi sonunda basketbolcular ile hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, keyifli dakikalar yaşadı.