İzmir’de beraber işlettikleri markette çıkan kavgada, beraber yaşadığı 32 yaşındaki Bahriye Üngeç'i silahla sırtından vurarak öldüren 34 yaşındaki Murat Vardal’ın suçlandığı davanın görülmesine devam edildi. İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında, tutuklu maznun Murat Vardal, öldürülen kadının ailesi ve tarafların avukatları hazır bulundu.

'DAVACI DEĞİLİM'

Öldürülen Bahriye Üngeç’in ilk eşinden kızı olan N.Ö., eşinin hadiseyi gördüğünü ve Murat Vardal’ın annesini kazayla öldürdüğünü söylediğini ifade etti. Üvey babasından davacı olmadığını kaydolan N.Ö., “Ben ona baba ve abi tasam. Benim düğünümü yaptı. Bana çok iyiliği dokundu” dedi.

'BAHRİYE ÇOCUKLUK SEVGİLİMDİ'

Tutuklu maznun Murat Vardal ise eşiyle geçinemediğine dair ifadelerin aslı yansıtmadığını dile getirerek, “Bahriye benim çocukluk sevgilimdi. Herkes doğru konuşsun o da kabrinde rahat yatsın” diye konuştu. Maznunun kaçma kuşkusunu dikkate alan duruşma kurulu, Murat Vardal’ın tutukluluk halinin devamına karar vererek, tarafların bilirkişi raporuna ait korunmalarını hazırlaması için davayı ileri bir tarihe erteledi. İHA