Döner Stop, şampiyon kadrosunu belirledi. Futbol coşkusunun tüm Avrupa’yı sardığı günlere özel kampanya ile şimdi, Döner Stop’ta dört et dönerli menü alan herkes Coca-Cola futbol topuna, iki et dönerli menü alanlar ise Coca-Cola vuvuzelasına anında kavuşuyor. Birden fazla hediye kazanmak istiyorsan bol bol Döner Stop’a gelip kartını damgalatabilir ve hediyelerini anında alabilirsin; daha çok Döner Stop menü yiyerek daha çok hediye kazanabilirsin.

Döner Stop’un et döner lezzetleri içerisinde Stop Klasik, Cheese Klasik, Cheddar Mantarlı, Cafe de Paris, Jalapeno Biberli ve Stop BBQ bulunuyor. Restoranda taze olarak pişirilen dönerler yine taze pişirilen farklı ekmek seçenekleri ile servis ediliyor. Döner Stop’ta etler, hiçbir katkı maddesi içermeden, en sağlıklı şekilde hazırlanıyor. Döneri geleneksel sınırlarından çıkarak bu lezzetlerin hepsi bir kez yiyende alışkanlık yaratıyor. Menüler ise, Cheddar ya da Chili Cheese olarak da tercih edebileceğin çıtır patates kızartması ve buz gibi Coca-Cola eşliğinde tam da istediğin gibi!
Mis gibi dönerden sonra hediyene kavuşunca sana iki seçenek kalıyor; ister tek kale maçta Avrupalı yıldızlara taş çıkart, istersen de heyecanını en yüksek sesle herkesle paylaş!

Döner Stop hakkında:
Döner Stop geleneksel döner lezzetini yenilikçi soslarla yorumlayan dinamik bir fastfood zinciri. CZK Lokantacılık İşletmeleri A.Ş.’nin tescilli bir markası olan Döner Stop, Şevket Sabancı ailesinden Can Köseoğlu’nun yatırımıyla kuruldu. Yüzde yüz yerli, özgün bir konseptle yola çıkan Döner Stop, 2014 yılında Kavacık’ta faaliyete başladı; aynı yıl içinde iki restoran daha açtı. Her biri uluslararası fastfood zincirlerinde en az 20 yıl tecrübe kazanmış yönetici ekibiyle Döner Stop, hizmet kalitesi ve hijyen konusunda dünya standartlarını uyguluyor. Bugün İstanbul, Çanakkale, Bolu ve İzmit’te toplam 10 restoranla hizmet veren Döner Stop, döneri yurtiçinde ve yurtdışında markalaştırmayı ve kısa süre içinde uluslararası bir restoran zinciri oluşturmayı hedefliyor.