90'lı yıllarda İmparator İbrahim Tatlıses'in elinden tuttuğu ve Küçük İbo olarak tanıttığı İbrahim Küçük Renkli sayfalar'da Müge Dağıstanlı ve Gülşen yüksel'in konuğu oldu. 

KÜÇÜK İBO KİMDİR?
'Ailesinin ya okursun ya da oto sanayiye gidersin' tehdidine boyun eğmeğen İbo, kısa süre sonra soluğu İstanbul'da aldı.

Kazandığı parayla araba aldığı da yazıldı, lüks bir evde yaşamaya başladığı da...Söylediği şarkılar dilden dile dolaştı, çıkardığı albümler satış rekorları kırdı. Show Tv'de ekranlara gelen 'Küçük İbo' dizisi dönemin televizyon izleyisinden de tam not aldı. Henüz 12 yaşında olmasına rağmen tüm Türkiye'nin tanıdığı bir yıldızdı artık...

Adı en çok Hülya Avşar Show'a katılıp, Avşarkızı'nın kucağına oturduğunda manşetlere çıktı... Türk halk işini,gücünü bıraktı ve sadece İbo'yu tartıştı. Yayından kaldırıran programlar mı dersiniz, ekran karartma cezası verilen televizyon kanalları mı yoksa İbo'yu sosyolojik ve psikolojik açıdan değerlendirmeye çalışanlar mı...

Sanat camiaasından hızla uzaklaştı.Uzun kirpikleri, buğulu bakışları hiç değişmemiş olsa da yaşamında eskiye dair hiçbir şey kalmadı. Küçük İbo, şu sıralar şöhret yıllarında aldığı evde ailesiyle birlikte yaşıyor ve mikrofondan, kameradan, parlayan flaşlardan uzak eğitimini aldığı işi yapıyor. 

FİLMLERİ
Şöhretler Kebapçısı (TV Dizisi) 2003 Küçük İbo
Dumanlı Yol (TV Dizisi) 2002 Arafat
Dumanlı Yol 2001 Arafat
Küçük İbo (TV Dizisi) 1998

ALBÜMLERİ
Ayrılık Acısı - 1996
Hasret Sona Erdi Bugün - 1997
Yüreğim Yanıyor - 1998
Sensiz Olmuyor Gülüm - 2000
Hancı - 2004
Sahnede - 2009