Manisa Büyükşehir Belediyesi, Osmaniye’nin Bahçe ve Gaziantep'in Nurdağı ilçelerinin ardından depremin en çok etkilediği illerden bir tanesi olan Kahramanmaraş’ın merkez, Türkoğlu ve Afşin ilçelerinde çocuklara oyuncak, top, mont, bot ve kırtasiye seti armağan etti.MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde yara sarma çalışmalarına katkısını sürdürüyor.

Bölgede çalışmalarını yürüten ve afetzedelerin yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarında çocukları da unutmuyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Osmaniye’nin Bahçe ve Gaziantep'in Nurdağı ilçelerinin ardından Kahramanmaraş’a bağlı Türkoğlu ilçesi deprem bölgesinde çocuklara oyuncak ve top hediye dağıtımı gerçekleştirildi.

Daha sonra il merkezi ile Afşin ilçesine geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, buradaki deprem bölgesinde de çocuklara oyuncak ve top dağıtımı gerçekleştirdi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, afet bölgesindeki çocukların yüzünü bir nebze de olsa güldürmek için onların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.