1958 İstanbul doğumlu olan Mehmet Can Topsakal, Galatasaray Lisesi mezuniyetinin ardından Fransa AIX-Marseille Üniversitesi İktisat Fakültesi’nin bitirdi. İşadamı ve girişimci olan Topsakal, uzun yıllar gemi inşa sektöründe şirket yönetiminde bulundu. Topsakal, halen Barbare markası ile şarap üreticiliği yapmaktadır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

İşte Can Topsakal'ın açıklamalarından bazı başlıklar; 
  • Takımın bütçesi mutlaka yükselecek. Kombineler bugün satışa çıkacak.
  • Euroleague için bütçemizi yükselteceğiz. Bunun için taraftarın desteğine ihtiyacımız var. 4 Mayıs'ta kombineler satışa çıkacak.
  • Başta Ergin hoca olmak üzere tüm oyuncularımıza, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Odebank'a ayrıca teşekkürler.
  • 15 Mayıs'a kadar satılacak kombine sayısına göre basketbolda bütçeye şekil vereceğiz.
  • Ayrıca gelecek hafta Eurocup tişörtü kampanyası başlatıyoruz. Taraftarın desteğini bekliyoruz.
  • Arena'daki Beşiktaş maçından önce statta tekrar kupa töreni yapacağız.
  • Bütün transferlerde doğru karar verdik, Dorsey hariç. O da karakterinden dolayı bize fayda sağlayamadı.
  • Gelecek hafta EuroCup tişörtü kampanyası başlatıyoruz. Taraftarın desteğini bekliyoruz.


Barbare Şarapları
Asmadan kadehe uzanan eşsiz bir yolculuk… Ve bu yolculuğun en güzel anlarını simgeleyen eşsiz bir lezzet. Her şişesinde, en kaliteli üzümleri ve farklı hikayeleri buluşturan Barbare, yıllar geçtikçe daha da değer kazanan hikayelerle aranızda bağ kurmaya devam ediyor.

Barbare Bağları
Fransa’da üniversite eğitimi sonrasında restoran işletmeciliği yapan ve Chateau-neuf-du-pape bölgesindeki Chateau Cabrieres ve Chateau Maucoil’in sahibi ile arkadaş olan Can Topsakal’ın, tutkusu olan şarap işine girmek istemesi ile 2000 yılında Barbare hikayesi başlar. Çeşme’den Tekirdağ’a kadar toprak ve mikroklima araştırması sonucu bağcılığa uygun toprağı ve konumuyla 230 dönümlük Barbare Bağlarında karar kılar ve Fransa’da önemli şatoların da danışmanı olan Xavier Vignon ile yola çıkar.  
Barbare bağları, Tekirdağ’ın Barbaros kasabası ile Yazır köyü arasında yer alır. Marmara denizi kıyılarında, küçük bir tepenin üzerine kurulan bağlarda, güneşin ısısı ve denizin serinletici özelliğinin ideal kombinasyonu ile dünya standartlarında üzümler yetiştirmeye imkan vermektedir.  Bölgede şarap yapımı binlerce yıllık bir gelenek ve günümüzde kurulan modern bağlar sayesinde bölge tekrar şarapçılıkta söz sahibi olmaya başlamıştır.