İstanbul’da seçkin projelere imzasını atan Nurol GYO, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park projesinde 24 Nisan’da Çocuk Şenliği düzenliyor. Çocukların gönüllerince eğlenebileceği şenlikte, birbirinden keyifli etkinlikler çocukları ve ailelerini bekliyor.

Mahalle konseptinin sıcaklığını yeniden canlandıran ve Basın Ekspres bölgesinin ilk açık hava meydanına sahip olan Nurol Park, çocuklarla birlikte ailelerin de bahar coşkusuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

24 Nisan’da, modern yaşam ile mahalle konseptini bir arada sunan, Basın Ekspres’in yükselen değeri Nurol Park’ta çocuklar doyasıya eğlenecek. En iyi yatırımın çocuğa yapılan yatırım olduğu bilinciyle hareket eden Nurol GYO, şenlikte yeni ev sahiplerinin çocuklarına özel olarak hazırladığı tapuları verecek.

Eğlenceli ve renkli sürprizlerin hazırlandığı şenlikte minikler, aileleriyle birlikte hem çocuk bayramını kutlayacak hem de bahar mevsiminin tadını doya doya çıkaracak. Şenlik kapsamında çocuklar yüz boyamadan, özel kahramanlarla fotoğraf çekimine, cupcake süslemeden, t-shirt boyamaya kadar birbirinden eğlenceli aktivitelerle günün ve baharın keyfini çıkaracak.

Nurol GYO, çocuk şenliğinin coşkusunu hep birlikte yaşamak ve projenin ayrıcalıklarla dolu mahalle dokusunu keşfetmek isteyen herkesi bu özel günde, özel fırsatlarla Nurol Park’a davet ediyor.