Selçuk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Moda Tasarım Bölümü üretim atölyesinde öğretim elamanları ve öğrencileri, gönüllük esasıyla depremzedeler için giysi üretti.KONYA (İGFA) - 6 Şubat günü gerçekleşen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinde zarar gören depremzedeler için Selçuk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Moda Tasarım Bölümü Üretim atölyesinde üretilen çarşaf, yastık kılıfı, kadın ve çocuk için alt pijama, sweat, etek gibi giysi grupları depremzedelere ulaştırıldı.

Kadınlar Günü'ne istinaden yapılan üretimlere katkı vermek isteyen üniversitenin kadın yöneticileri, depremzedelerin yararına üretim workshopu düzenledi.

Selçuk Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ve rektör yardımcılarının da ziyaretleri ile başlayan üretim workshopunda üretilen kadın giysi grubu, battaniye ve çarşaf depremzedelere ulaştırıldı.

Moda Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şerife Yıldız, öğrencilerin elbirliği ile atölyede depremzedeler için çeşitli üretimlere başladıklarını belirterek, "Üniversitemiz rektörü sayın Prof. Dr. Metin Aksoy  ve rektör yardımcıları hocalarımızın katılımlarıyla başlayan workshop başarılı bir şekilde tamamlandı ve üretilen ürünler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Workshoba katılım sağlayan ve destek veren tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim" dedi.