Sinop'ta afet bölgesindeki hayvanlara Jandarma'dan mama desteği
banner121

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Sinop'tan bölgeye giden Jandarma ekipleri, buradaki sahipsiz hayvanlara mama desteğinde bulundu.SİNOP (İGFA) - Sinop Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri afetin yaşandığı bölgede faaliyetlerini sürdürüyor.

İçişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde de yer alan habere göre, burada afetzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve asayişin sağlanması için çalışmalarını sürdüren Sivas'taki ekiplerin depremin ardından bölgede yem bulmakta zorlanan sahipsiz hayvanlara mama desteği verdiği bildirildi.

Ekipler, yardım faaliyetleri kapsamında bölgedeki farklı noktalara hayvanlar için mama bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.