Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bölgede çalışmalarını sürdürürken, Ordu ilinde de ulaşım yatırımlarına devam ediyor.ORDU (İGFA) - Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı 6 Şubat'ta ilk saatlerden itibaren tüm kurum ve kuruluşlar gibi Ordu Büyükşehir Belediyesi de bölge illerine yardım ulaştırmak için seferber oldu.

Depremin ilk saatlerinden itibaren arama-kurtarma ekiplerini, yemek TIR’ını, iş makinelerini, OSKİ’yi bölgeye sevk eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’tan bu yana deprem bölgelerine desteklerini sürdürdü. Depremden etkilenen çocuklara destek sağlamak için bölgede aktivite çadırları kurdu. Bölgeye gelen yardımları depremzedelere ulaştırma da aktif rol aldı.

BEŞ MAHALLEYE BAĞLANTI SAĞLIYOR

Deprem bölgesinde yoğun bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Ordu il genelinde de ulaşım yatırımlarına devam etti. Çalışmalar kapsamında, Ünye Hamidiye mahallesine bağlı Bağbaşı ve Cami sokak sıcak asfalt ile buluştu. Sıcak asfalta kavuşan iki sokakla birlikte Hamidiye mahallesi ile Saraçlı, Yunus Emre, Çamurlu ve Orta Yılmazlar’a konforlu bir ulaşım imkanı sunuldu.