Merkezi Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan Türk Prysmian Kablo Fabrikası, ilkini 2018 yılında düzenlediği 'Mutluluk Kumbarası' projesinin dördüncüsünü Van'da hayata geçirdi.BURSA (İGFA) - Enerji ve haberleşme kabloları sektörünün dünya çapındaki lideri Prysmian Group'un Türkiye şirketi pandemi dolayısıyla ara verdiği 'Mutluluk Kumbarası' projesi kapsamında çalışanlardan toplanan ihtiyaç malzemeleri bu kez Van'daki çocukları mutlu etti.

Van'ın Çaldıran ilçesindeki Burçakalan İlköğretim Okulu'nun 152 öğrencisine çalışanların temin ettiği mont, bot ve kırtasiye malzemeleri ihtiyaçları ulaştırıldı.

Proje kapsamında daha önceki yıllarda Muş, Gaziantep ve Şanlıurfa'daki çocuklara hediye gönderimi gerçekleştiren Türk Prysmian, bu yılki organizasyonla birlikte toplamda bine yakın çocuğa ulaşmış oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Prysmian CEO'su Ülkü Özcan, her geçen yıl daha çok sayıda gönüllüye ve çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Özcan, çocukların yüzlerini gülümseten bu anlamlı ve değerli projeye katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.