Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği’nin (YAPDER) kolaylaştırıcı olarak yer aldığı, ana sponsorluğunu Uyumsoft’nın üstlendiği ve Salt Galata tarafından desteklenen 4. Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni, ‘Birlikte Daha İyi Bir Gelecek’ ana teması ile gerçekleştirildi.2021 yılı Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni kapsamında ‘Sosyal Girişimci Kadın Ödülü’ kategorisinde YANINDAYIZ Derneği Kurucu Başkanı Nur Ger’e ödül verildi.

Sosyal girişimcilik alanındaki çalışmaları, toplumsal dönüşüme sağladığı katkılar nedeniyle ödüle layık görülen Ger; YANINDAYIZ Derneği’nin yanı sıra TESEV, KADER ve KALDER gibi sivil toplum kuruluşlarının da kurucuları arasında yer alıyor. Kadın emeğinin erkek dünyası ile eşitlenmesinde önemli bir rol üstlenen Nur Ger’e; başkalarının göremediğini gören yeni yaklaşımlar geliştirerek hayata geçirdiği projelerde toplumun önemli sorunlarına çözüm sunduğu ve kadınlara ilham olduğu için “Sosyal Girişimci Kadın Ödülü” takdim edildi.

Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi kapsamında gerçekleşen ‘Geleceğin 7G’sini Kadınlar Şekillendirecek’ başlıklı oturumda  ödülünü alan Nur Ger “Bu ödülü toplumsal cinsiyet eşitliği alanında emek vermis tüm kadınlar ve erkekler adına kabul ediyorum. Beni bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederim” dedi.