10 günde 100 bin kişilik yemek dağıtıldı
banner121

Kocaeli'nin İzmit ilçe belediyesinin Hatay’daki aşevinde 10 günde 100 bin kişilik yemek dağıtıldı.KOCAELİ (İGFA)- Merkezi Kahramanmaraş olan ve 10 ili kapsayan deprem felaketinin ardından İzmit Belediyesi tarafından Hatay’ın Defne ilçesinde depremzedeler için kurulan aşevi, hizmete başladığı 10 günlük süreçte bölgeye can suyu oldu.

Yaşanan deprem felaketinin ardından İzmit Belediyesi tarafından Hatay’ın Defne ilçesinde depremzedeler için kurulan aşevinde, hizmete başlanılan 10 günlük süreçte 100 bin kişilik yemek dağıtıldı.

İhtiyaç dahilinde Hatay’ın Defne ilçesinde 150 çadırlık alanda mutfak kuran İzmit Belediyesi'nin aşevi ekipleri, her gün depremzedelere üç öğün olmak üzere 10 bin kişilik sıcak yemek çıkardığını belirten yetkililer, yaraları sarmaya çalışan depremzedelerin gıda ihtiyacını karşılamaya devam edeceklerinin sözünü verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.