Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yerel belediye engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) -  Pazaryeri ilçesinde tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Felçli hasta bir vatandaşın akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı hasta yakınlarının talebi üzerine Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in talimatıyla giderildi. Doğanlar Mahallesi'ndeki engelli vatandaşın akülü tekerlekli sandalyesi zabıta ekiplerince teslim edildi.

Pazaryeri Belediyesi'nce ilçe merkezi ve kırsalda ihtiyaç sahipleri vatandaşlar için 50 adet tekerlekli sandalye ve 10 adet yatak verildiğini belirten Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Tekin, "Bizlere ulaşan bir vatandaşımızın akülü tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladık.  Çeşitli nedenlerle, yaşamda engelli konumuna gelmiş olan hemşerilerimizin yaşamlarını kolaylaştırabilmek adına, çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.