Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Mart ayında başlayan İletişim Akademisi, sertifika töreniyle sona erdi.BURSA (İGFA) - Bursa’da hayata geçirdiği uygulamalar ve düzenlediği etkinliklerle gençlerin söz sahibi olmasını önemseyen Büyükşehir Belediyesi’nin, gençlerin şehir ve şehrin değerleri için sorumluluk almalarını, iletişim becerileri edinerek sosyal yaşam ve dijital alanda kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlamak amacıyla başlattığı İletişim Akademisi sona erdi. 

Lisans, Lisansüstü eğitim gören ve iş hayatında yer alan 40 genç kursiyerin yer aldığı akademi sonunda gençler sertifikalarını Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş’ın elinden aldı.

Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde yapılan törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  kuşak çatışmalarının her dönemde var olan bir gerçek olduğunu söyledi.  Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri her zaman önemsediğini vurgulayan Başkan Aktaş, gençlerin heyecanını Bursa’ya kazandırmayı amaçladıklarını belirtti.

GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş da toplumların hayatlarını tefekkürün sürüklediğini söyledi.

Konuşmalar sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve GENAR Başkanı İhsan Aktaş kursiyerlere katılım sertifikalarını verdi.