Bursa'nın Gemlik ilçesinde 7 branşta 860 sporcunun katıldığı müsabakalar büyük heyecana sahne oldu.Tarık ŞEKER/ GEMLİK BASIN-  Gemlik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gemlik İlçe Milli Eğitim
Müdürlüğünün 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı nedeniyle ortaklaşa tertipledikleri okullar arası spor müsabakaları Kapalı spor salonunda düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Küçük kızlar.küçük erkekler,yıldız kızlar,yıldız erkekler dallarında atletizm, basketbol, futbol,futsal, masa tenisi ve voleybol branşlarında yapılan müsabakalara toplam 7 branşta 860 sporcu katıldı.

 23 Mart-8 Nisan tarihleri arasında yapılan İlçe birinciliği mahalli müsabakaları büyük heyecana sahne oldu.
Gemlik Kapılı Spor salonunda yapılan ödül töreninde konuşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Berkant Atasoy pandemi nedeniyle 2 senedir yapılamayan okul sporlarını bu yıl büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirdiklerini ifade ederek "Bu güzel topluyu çok özlemiştik. Müsabakalara katılan tüm okullarımızı, idareci, beden eğitimi öğretmenleri ve sporcuları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kapalı spor salonunda düzenlenen ödül töreninde Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Belediye Başkan Yard. Nezih Dimili, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Berkant Atasoy, Gemlik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Adem Şahin, Muhammed İkici ve Akın Ergen, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Yaşar Yarar Gemlik Gençlik Merkezi Müdürü Şuayb Serdaroğlu ve okul müdürleri öğrencilere kupa ve madalyalarını vererek tebrik ettiler.