Bursa'da Orhangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Orhangazi 2. Kitap Günleri, Orhangazi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek program ile 17 Ocak'ta başlıyor. 8 gün sürecek organizasyona, Türkiye’nin önde gelen çok sayıda yayınevinin yanı sıra çeşitli alanlarda tanınmış isimler katılacak.BURSA (İGFA) - 17 – 23 Ocak tarihleri arasında okuyucuları kitaplar ve yazarlarla buluşturacak organizasyonda imza günleri ve söyleşilerde yer alacak. Yaklaşık iki yüz bin kitabın yer alacağı Orhangazi 2. Kitap Günleri’nde ünlü yazarlar kitaplarını imzalayacak.

Kitap Günleri’nin 23 Ocak  Pazar gününe kadar devam edeceğini söyleyen Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, pandemi dolayısıyla geçen yıl düzenleyemedikleri Kitap Günleri’ni bu yıl vatandaşlarla tekrar buluşturacaklarını belirterek, "Türkiye’nin önde gelen birçok yayınevi Orhangazi Kapalı Spor salonunda 8 gün boyunca stant açacak. Okuyucularımızı daha çok kitap ve yazarla buluşturmak istiyoruz. Katılımcılarımız kendi alanında söyleşi ve etkinlikler yaparak sonrasında okuyucuları için kitap imzalayacaklar” dedi.

Başkan Aydın, Kitap Günleri'nin daha çok ortaokul, lise, üniversite öğrencileri ve yetişkinlere hitap ettiğine dikkati çekerek, tüm vatandaşları ve öğrencileri kitap fuarı ve söyleşilere davet etti.