Osmangazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı.BURSA İGFA-  Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Başkan Dündar, gündem maddelerinin görüşülmesinden önce meclis üyelerine geçtiğimiz ay yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.  Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri’nin Nisan ayı boyunca Bursa’da festival havasında geçtiğini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Pandemi nedeniyle iki yıldır düzenleyemediğimiz şenlikleri, bu yıl coşku içinde gerçekleştirdik. Birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı şenliklerde, yurt dışından gelen misafirlerimizin de katılımıyla büyük bir coşku yaşadık. Bursa’da Nisan ayı festival havasında geçti” dedi.

Ramazan Ayı’nı da birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiklerini ifade eden Başkan Dündar, mübarek ayın coşkusunu Osmangazi’den Balkanlar’a taşıdıklarını, Bulgaristan’da 14 farklı noktada iftar sofrası kurduklarını belirtti.  Başkan Dündar, geçmişi Emir Sultan Hazretleri dönemine dayanan Erguvan Bayramı’nı Osmangazi Belediyesi olarak yeniden gündeme getirdiklerini ve bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini kaydetti. 

Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak Bursa’ya değer katan yatırımları hayata geçirirken, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin de tüm hızıyla devam ettiğini sözlerine ekledi. 

Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin sözcülerinin konuşmalarının ardından gündem maddelerinin görüşülmesi ile Osmangazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı sona erdi.