Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yıldırım’da Karne Şenliği’ etkinliklerinde çocuklar doyasıya eğleniyor.BURSA (İGFA)- Yıldırım Belediyesi, 2021- 2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrenciler için birbirinden güzel etkinlikler hazırladı. Karnesine kavuşan öğrenciler, soluğu Barış Manço Kültür Merkezi’nde aldı. 'Yıldırım'da Karne Şenliği' etkinlikleri, ilk gününde binlerce Yıldırımlı misafiri ağırladı. Geleneksel çocuk oyunları ile başlayan etkinlikler, yüz boyama, müzikli drama oyunları ve Arda ile Ceren Müzikali ile devam etti. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte, miniklerin mutlulukları gözlerinden okundu. Çocuklarını bir an olsun yalnız bırakmayan veliler ise Yıldırım Belediyesi ve Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'a teşekkür ederek, böyle bir ortamda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

KARNE ŞENLİĞİNE YOĞUN İLGİ

Tüm çocukların sıkı bir eğitim dönemini geride bıraktıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak, çocuklarımız sömestir tatiline mutlu bir başlangıç yapsınlar diye ‘Yıldırım’da Karne Şenliği’ni düzenledik. 26 Ocak’a kadar devam edecek olan şenlikte, eğlenceli oyunlardan geleneksel sokak oyunlarına, yüz boyama etkinliklerinden müzikli drama oyunlarına, çocuk tiyatrolarından sihirbaz gösterilerine kadar birçok etkinlik yapılacak.

Tüm çocuklarımızın keyifle vakit geçireceği şenlikte, 23 Ocak’ta  ‘Bir Varmış Bir Yokmuş Tiyatrosu’, 24 Ocak’ta ‘Nasreddin Hoca Çocuk Tiyatrosu’, 25 Ocak’ta ‘İbiş ile Memiş Çocuk Tiyatrosu’ Barış Manço Kültür Merkezi sahnesinde yerini alacak. Öte yandan, 26 Ocak’ta Kaplıkaya Cazibe Merkezi Akvaryumunu, öğrencilerimizin ücretsiz ziyaretine sunuyoruz. Tüm evlatlarımızı eğlenceli anlar geçirmeleri için Yıldırım’da Karne Şenliği’ne bekliyorum” dedi.