Genç işletmeci Murat Alp, yaşadığı mahalleye hareketlilik katmak adına örnek teşkil eden bir girişimde bulunarak açtığı dondurma dükkanının duvarlarına çizdirdiği resimlerle gençlerin dikkatini çekti. Mehmet ÇETİNKAYA / BİG (BURSA İGFA) - Bursa’nın eski yerleşim yerlerinden biri olan Zafer Mahallesi, açılan yeni kafe ve restoranlarla hareketliliği yakaladı.

Namık Kemal Caddesi’nde açılışı gerçekleştirilen Roma Dondurmacısı, müşterilerine sunduğu 18 dondurma çeşidi ve güler yüzlü hizmetle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Açılır açılmaz Bursa’nın lezzet markaları arasına giren işletme, özellikle gençliğe hitap eden iç dekorasyonu, hijyenik ortamı ve sunduğu ürün yelpazesiyle bölgeye hareket kazandırdı. İşletme sahibi Murat Alp, bugün FSM ve Özlüce’de yakalanan enerjinin nedeni tartışmasız yeme içme sektörü olduğunu ifade ederek, "Biz Zafer için gencecik bir adım attık ve üstlendiğimiz bu öncü duruş nice kişiye örnek olacaktır. Mekanımızın duvar resimleriyle süslenmiş olması özellikle gençlerin dikkatini çekti. Daha ilk günlerden ailelerin de ilk tercihi olduk gibi. Dondurmamızın lezzetini duyan vatandaşlarımızın, Bursa’nın farklı farklı noktalarından gelip misafirimiz olması ise işimizi ne kadar özenle yaptığımızın göstergesidir. Roma Dondurmacısı olarak hem göze hem de mideye hitap ediyoruz. İddialıyız” diye konuştu.