Türk Polis Teşkilatı'nın 177 kuruluş yıldönümü sebebiyle Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya'yı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Ülkenin huzuru ve güveni için canları pahasına görev yapan Türk Polisi'ne şükran borçluyuz" diye konuştu.SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Türk Polis Teşkilatı'nın 177 kuruluş yıldönümünde Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya'yı makamında tebrik eden Yüce, Türk Polis Teşkilatı'na kentte her bir vatandaşın huzuru ve güveninin teminini sağladığı için şükran dileklerini iletti.

Ziyarete Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Alişan da eşlik etti. Yüce, emniyet müdürü Kaya ile Sakarya'da güvenli ortamın sağlanması için yürütülen uygulamalar hakkında istişarelerde bulundu. Emniyet faaliyetleriyle ilgili Büyükşehir olarak her anlamda desteğe hazır olduklarını ifade eden Yüce, tarihi şanla dolu olan Türk Polisi'nin Türkiye'nin huzuru için canları pahasına görev yaptıklarını hatırlatarak millet olarak şükran borçlu olduklarını dile getirdi.

Başkan Yüce, Türk Polis Teşkilatı’nın 177 Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle Emniyet İl Müdürü Fatih Kaya’yı makamında ziyaret ederek kendisini ve bu ziyaret vesilesiyle tüm emniyet mensuplarını tebrik etti. Ziyaret esnasında Başkan Yüce, “ Kahraman mensupları olan şanlı tarihi olan Türk Polis Teşkilatımız sayesinde içimiz rahat ve güven içinde yaşamayı sürdürüyoruz. Canları pahasına bizim huzurumuzu sağlayan teşkilat mensuplarımıza şükran borçluyuz. şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm imkânlarımızla emniyet teşkilatımızın yanındayız. Bir kez daha Türk Polis Teşkilatının 177 Yılını tebrik ediyorum” dedi.