Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde kurulan Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. Diş
hekimliği uygulamaları için gerekli tüm ekipman ve cihazlarla donatılan merkezin yüksek standartlarda topluma hizmet vereceğini söyleyen DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, "Merkezimizin değerli bilim insanlarımızın katkılarıyla uluslararası düzeyde akademik inceleme ve çalışmalar da yürüteceğine inanıyoruz" dedi. İZMİR (İGFA)- Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörlüğü tarafından DEÜ Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde kurulan Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin resmi açılışı gerçekleştirildi. DEÜ 15 Temmuz Sağlık ve Sanat Yerleşkesi’nde konumlandırılan Merkezin açılışına DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar ve üniversite mensupları katıldı.

4 Ekim 2019’da kurulan ve 2021-2022 akademik dönemiyle ilk öğrencilerini kabul eden DEÜ Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde hizmete alınan Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi; diş hekimliğinin tüm branşlarında çağın gerektirdiği şekilde hastalara hizmet verecek, mesleki uygulamaların geliştirilmesine katkı sağlayacak.