DEVA Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı, Bursa Engelliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin katılımıyla Sultan Davet Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programında buluştu.BURSA İGFA- DEVA Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programa Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Sedat Kızılcıklı,  İl  Teşkilat İşleri  Başkanı Sadık Kutlucan, İl Başkanlığı heyeti ve Yıldırım İlçe Başkanı Şener Temur’da katıldı.

"DEVA VE UMUT OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Program öncesi davetliler ve ailelerin bulunduğu masaları gezerek, misafirlerle tek tek ilgilenen Yıldırım İlçe Başkanı Şener Temur iftar yemeğinde bir arada  olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek; "Değerli konuklarımız, mübarek  Ramazan ayında, davetimizi kırmayıp iftar programımıza katıldığınız için  hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar Yıldırım İlçe  Başkanlığı olarak engelli vatandaşlarımızın her gün yaşadığı sorunlara çözüm  olmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bundan sonra da teşkilatımız ile  birlikte engelli vatandaşlarımızın önlerindeki engelleri kaldırmak için  çalışmaya, özel gereksinimli çocuklarımızın hayatlarına deva ve umut olmaya devam edeceğiz. Masamızı paylaştığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyor,   Kadir Gece’nizi kutluyorum.” diye konuştu.

"İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNE HAZIRLANAN BİR PARTİYİZ"

Bu tür programların önemine dikkat çeken Genel Merkez Teşkilat Başkan  Yardımcısı Sedat Kızılcıklı; “Ramazan paylaşmak, yardımlaşmak, birlik ve  beraberliktir. Bu akşam ekmeklerimizi birlikte paylaşıyoruz. Bugün açıkçası  heyecanlıyız. Birinci heyecanımız sizlerle birlikte olmaktan kaynaklanıyor.  İkinci heyecanımız Kadir Gecesi’ni idrak ediyor olmamız ve arkasında da  üçüncü olarak bize adeta bayram müjdesi veren Genel Başkanımız Sn. Ali  Babacan’ın açıklamasıdır. Genel Başkanımız bugün DEVA Partisi olarak  seçimlere tek başımıza gireceğimizi açıkladı. Devletimize, milletimize ve  partimize hayırlı uğurlu olsun. Biz iddialı bir partiyiz, iktidar yürüyüşüne  hazırlanan bir partiyiz, kadrolarımız hazır, planlarımız hazır. Kimse enseyi  karartmasın.

Güzel günleri DEVA Partisi iktidarında göreceğiz. İnşallah biz  Sudan ile Zimbabve ile yarışan değil, Fransa ve İngiltere gibi ülkelerle yarışan ve hatta onları da geçen bir ülke olacağız. Biz, bir ve beraber olursak altından  kalkamayacağımız iş yok. Sayın Genel Başkanımızın ülke yönetiminde yer aldığı zamanki başarıları ortadadır. Bugünkü doğrulara sahip çıkarken,  yanlışları da düzelteceğiz. Milletimizin ve devletimizin yanında olacağız.  Bugün bizlerle birlikte olan BEKUDER Başkanı Hüseyin Arıburnu ve dernek  üyelerine teşekkür ediyorum. Organizasyonda emeği geçen Yıldırım İlçe  Başkanımız Şener Temur ve yönetimini de ayrıca tebrik ediyorum. Kadir  Gece’nizi ve şimdiden bayramınızı kutluyorum, en güzel bayramlar bizlerle  olsun.” açıklamasında bulundu. Programın ardından BEKUDER Başkanı Hüseyin Arıburnu, DEVA Partisi Genel  Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Sedat Kızılcıklı’ya plaket takdim ederek  dernek üyeleri adına  teşekkürlerini iletti.