MHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında 50 kişilik bir yönetim kurulu oluşturduklarını ifade ederek, önümüzdeki günlerde geniş katılımla yönetimi tanıtacaklarını ifade etti.Kemal ETLEÇ/ DİDİM POSTASI - Geçtiğimiz günlerde MHP Didim İlçe başkanlığı görevine atanan İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç, ilçe binasında yeni yönetim kuruluyla basın toplantısı düzenledi.

Belediye Meclis üyeleri Eda Yücel İlhan ve Mevlüt Kandil’in de yer aldığı basın toplantısına yönetim kurulunda yer alan isimlerde katıldı. İlçe Başkanı Sağdıç Eski İlçe Başkanı Fikret Alkaya’nın sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından MHP Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın’ın onayıyla göreve atandıklarını belirtti. 50 kişilik bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirten Sağdıç, Ramazan bayramı sonrasında İl Başkanı Haluk Alıcık’ın da katılımıyla geniş kapsamlı bir toplantı yapacaklarını ve burada da görev dağılımının belirlenip açıklanacağını belirtti. 
Sağdıç 2023 seçimleri noktasında alanda olacaklarını ve Cumhur ittifakının yeniden seçimleri kazanması noktasında var gücüyle çalışacaklarını dile getirdi.