Düzce'de 23 Nisan Çocuk Parkı şekillenecek
banner121

Düzce'de Camikebir Mahallesi'nde başlatılan 23 Nisan Çocuk Parkı'nın betonu döküldü.Elif Şevval DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Eski film platosunun bulunduğu alanda ve Asar Deresi Projesi ile entegre şekilde hummalı çalışma devam ediyor.

Bu sayede 7 bin 400 metrekarelik yeşil alanın yanı sıra 60 araçlık otoparkı, yürüyüş yolları, Türkü Evi ve kafeterya alanlarının bulunacağı parkın tamamlanmasıyla birlikte çocukların güvenle ve sağlıklı bir şekilde eğlenebilecekleri yeni bir sosyal yaşam merkezinin kazandırılması hedeflendi.

Yapımı tüm hızıyla devam eden 23 Nisan Çocuk Parkı'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açılışının yapılması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.