Edirne’nin Süloğlu Belediyesi yerli üretimi arttırmak, doğal ve sağlıklı sebzeler yetişmek ve üreticilere destek olmak amacıyla 5 bin adet fide dağıttı.EDİRNE İGFA- Süloğlu Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, ilçe halkına domates, biber ve patlıcan fidesi dağıttı. Fide dağıtımıyla ilgili açıklama yapan Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran; ” Üretmek güzeldir.

Üretenler mutlu olur. Bende bir çiftçi olarak üretmenin ne kadar keyif ve huzur verdiğini bilenlerdenim. Artık her şey doğal ve organik hale geldi. Güzel ilçemiz Süloğlu’nda ne ekerseniz o yetişir düşüncesiyle evinin önünde bir karış toprağı olana da bir dönüm olana da fide verelim dedik. Bu düşünceyle sebze yetiştirmek isteyen vatandaşlarımızın kapılarına kadar fidelerini götürdük. Allah güzel bir şekilde yetiştirmeyi, bol verim almayı ve en önemlisi ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. İmkânlarımız dâhilinde hep birlikte  ilçemizde sosyal belediyecilik çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz” dedi.

Evlerine kadar giden fidelerden memnuiyetini dile getiren Şahide Karakaş; ”başkanımız Mehmet Ormankıran’a ve belediyemize teşekkür ederiz. Bizleri düşünüp evlerimize kadar getirdikleri için sağ olsunlar”dedi.