Kayseri'nin Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, güven tazeleyerek ikinci kez Yahyalı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na seçilen Orhan Kalem’i ziyaret ederek tebrik etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri'nin Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, pandemi döneminde esnaf ile birlikte vefa örneği gösterdiklerini kaydederken, "Onların halleriyle hâllenip, dertleri ile dertlendik. Biz hep yanlarında olduk. Buradan bir kez daha belirtmek istiyorum, biz esnaflarımızın ve odamızın her zaman yanındayız. Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum" dedi.

İlçedeki esnaflar arasındaki fiyat istikrarsızlığını dile getirerek Yahyalılı esnaflara seslenen Başkan Esat Öztürk; "Esnaf  arasında fiyat istikrarı konusunda sıkıntılar var. Geçen günlerde yaptığımız mini bir araştırma da maalesef esnaflarımız arasında çok ciddi fiyat farkları olduğunu gördük. Örneğin; 1 m kablo’ da 20 TL’ye yakın fiyat farkı olduğunu tespit ettik. Bu duruma belediye başkanı olarak üzüldüm. İnsanlarımız alışveriş için yakın ilçelere veya Kayseri’ye giderse biz güç kaybederiz. Bu ilçeden biz göç veririz. Esnaflarımız kar edecekler ama bunu makul ölçülerde yapsınlar. Bu şekilde de enflasyonun artmasına engel oluruz" dedi

Göreve ikinci kez seçilen Yahyalı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Orhan Kalem de ziyaret ve desteklerinden dolayı Başkan Esat Öztürk’e teşekkür etti.